Αντιδράσεις για σύμβουλο στη μελέτη για τη μονάδα παραγωγής srf

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε δαπάνες και διάθεση πιστώσεων

Την αντίδραση του επικεφαλής των «Δρόμων Συνεργασίας» Μαργαρίτη Πατσιαντά προκάλεσε ένας κωδικός στο θέμα της λήψης απόφασης για την έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2018, που αφορά στις υπηρεσίες συμβούλου και εμπειρογνωμοσύνη για συνδρομή στην ομάδα μελέτης σύνταξης νέας περιβαλλοντικής μελέτης διαχείρισης στερεών αποβλήτων.

Η υπηρεσία είναι προϋπολογισμού 28.400 € και αφορά στην κατασκευή της μονάδας παραγωγής srf στον ΧΥΤΑ Βόλου.
Ο Μαργ. Πατσιαντάς είπε ότι διαφωνεί με τη δαπάνη και χαρακτήρισε αναχρονιστικό το σύστημα που θέλει να εφαρμόσει τη Δημοτική Αρχή στη διαχείριση των απορριμμάτων. «Είμαι υπέρ της ολοκληρωμένης διαχείρισης, όπως έχει υιοθετηθεί σε πολλές πόλεις της χώρας», τόνισε.

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την αποσφράγιση και αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών για την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας (Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών και Κοινωνικού Παντοπωλείου), του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ και την προμήθεια φρέσκου γάλακτος δικαιούχων εργαζομένων του Δήμου Βόλο, της Σχολικής Επιτροπής Α’βαθμιας και Β’βαθμιας εκπαίδευσης, του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και της ΔΕΥΑΜΒ, διάρκειας ενός έτους, προϋπολογισμού δαπάνης 524.717,60 €.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.