Aντίθετες με το Νομικό πολιτισμό οι δηλώσεις Δήμου Βόλου-ΔΕΥΑΜΒ

Κάνει λόγο για έλλειψη στοιχειώδους αντίληψης των συνεπειών τους

Ως αντίθετες με το νομικό πολιτισμό χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Δ. Βόλου και της ΔΕΥΑΜΒ , αναφορικά με το προσωρινό σταμάτημα των εργασιών στα «Αστέρια» Αγριάς όπου έχει σχεδιαστεί να δημιουργηθεί αντλιοστάσιο, ο δικηγορικός σύλλογος Βόλου.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που υπογράφουν ο πρόεδρος κ. Λάζαρος Γαϊτάνης και ο γ.γ. Βασίλειος Μπακαλιάνος, «οι δηλώσεις και τοποθετήσεις της Δημοτικής Αρχής Βόλου και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου ( ΔΕΥΑΜΒ), μέσω των ΜΜΕ, με αφορμή την έκδοση Προσωρινής Διαταγής από το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου, επί αιτήσεως που αφορούσε την κατασκευή Αντλιοστασίου στην περιοχή –Αστέρια- Αγριάς, συνιστούν παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης.
Οι συγκεκριμένες δηλώσεις και τοποθετήσεις μαρτυρούν έλλειψη στοιχειώδους αντίληψης των συνεπειών τους και είναι αντίθετες με το Νομικό πολιτισμό της χωράς μας.
Επιπλέον εκφράζουν απαξίωση στην Ελληνική Δικαιοσύνη και αποκαλύπτουν νοοτροπίες καθόλου συμβατές με την Ελληνική Συνταγματική Τάξη.
Ας αφήσουμε την Δικαιοσύνη να λειτουργήσει ελεύθερα χωρίς πιέσεις απ΄ όπου και να προέρχονται».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.