Απ. Παπαδούλης: Αυτός ο τόπος πρέπει να ξαναβρεί την αξιοπρέπειά του

Τους υποψήφιους του συνδυασμού του , παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου παρουσία πλήθους κόσμου

«Η συγκλονιστική σας συμμετοχή, πέρα από συγκίνηση, φέρνει στο προσκήνιο τρείς βασικές παραδοχές: Η πρώτη δείχνει πως όλοι συμφωνούμε ότι η προσφυγομάνα Νέα Ιωνία έχει εγκαταλειφθεί από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή.
Η δεύτερη μας παραπέμπει στην κοινή μας πίστη, ότι ο τόπος αυτός πρέπει να ξαναβρεί την αξιοπρέπειά του και να βαδίσει με το κεφάλι ψηλά, όπως πάντα, προς το μέλλον που του ανήκει και του αξίζει.
Και η τρίτη, μας υποχρεώνει ως νέα Δημοτική Αρχή, να καταβάλλουμε όση δύναμη έχουμε, ώστε να χτίσουμε ένα αύριο, για τις οικογένειές μας και την επόμενη γενιά, με προοπτική, όραμα και βιώσιμο αναπτυξιακό προσανατολισμό».
Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δ. Παπαδούλης, μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση, στο «Μεταξουργείο», όπου ο συνδυασμός ΒΟΛΟΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, παρουσίασε το πρόγραμμά του για τη Ν. Ιωνία, αλλά και τους υποψηφίους.

«Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή συμπεριφέρθηκε στην ιστορική Νέα Ιωνία, σαν να είναι ο παλιός Συνοικισμός. Αυτόν τον τόπο, όμως», είπε ο Απόστολος Δ.Παπαδούλης, « για γίνει από συνοικισμός Δήμος, μόχθησαν προσωπικότητες, που έχουν αφήσει το στίγμα τους σε κάθε γωνιά του, και τους οφείλουμε τον σεβασμό μας.
Ο Ευάγγελος Καραμπατζάκης, ο Απόστολος Βολίδης, ο Γιώργος Μπαλλής, ο Ανδρέας Βαλαχής, ο Στέφανος Φούσκης, ο Παύλος Μαβίδης, υπήρξαν εργάτες και δημιουργοί, πατριώτες και οραματιστές.
Σήμερα, όλη αυτή η διαχρονική προσπάθεια υποφέρει από εγκατάλειψη και αδιαφορία.
Η Νέα Ιωνία μέσα σε πέντε χρόνια, γύρισε δεκαετίες πίσω.
Και η μόνη δικαιολογία, που μπορεί να περιγράψει την κατάσταση αυτή, είναι η παροιμιώδης ανικανότητα των σημερινών.
Ο Καλλικράτης, έκανε πολύτιμα δώρα στον παλιό Δήμο Βόλου.
Του έδωσε μεγάλες αστικές επιφάνειες, εύφορες αγροτικές περιοχές, μοναδικά πηλιορείτικα διαμάντια, νέες παραθαλάσσιες ομορφιές.
Του έδωσε νέες ευκαιρίες για οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη.
Το σπουδαιότερο από αυτά τα δώρα είναι η Νέα Ιωνία.
Όταν, όμως είσαι ανίκανος να διοικήσεις, το εύρος αυτό, το θεωρείς κίνδυνο. Εμείς το θεωρούμε χρυσή ευκαιρία για την ανάπτυξη.
Για μας είναι το «παράθυρο ευκαιρίας» για την ανάπτυξη του Δήμου Βόλου.
Είναι ο τόπος μας, που έχει εξαιρετικές δυνατότητες για να αναπτύξουμε τον Βόλο της επόμενης εικοσαετίας. Είναι ένα από τα διαμάντια της περιφέρειάς μας, που θέλουμε να του δώσουμε την αίγλη και την λάμψη, που του αξίζει.

Το Στρατόπεδο Γεωργούλα

Αναφερόμενος στα μεγάλα θέματα της Ν. Ιωνίας είπε για το Στρατόπεδο Γεωργούλα, «το οποίο, απ΄ ότι φαίνεται δεν πρόκειται να παραμείνει. Το οικονομικό και κοινωνικό κενό πρόκειται να είναι μεγάλο.
Αν δεν υπάρξουν, μάλιστα, έγκαιρα οικονομικά αντίμετρα. τότε θα βρεθούμε μπροστά σε έναν ακόμη μεγάλο κίνδυνο. Τον κίνδυνο της εγκατάλειψης και της ερημοποίησης.
Για μας, από την επομένη των εκλογών, το στοίχημα είναι διπλό:
Από την μία πλευρά πιέζουμε για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερης διάρκειας παραμονή του στρατοπέδου.
Από την άλλη διεκδικούμε την ταυτόχρονη εγγραφή πιστώσεων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, της επόμενης χρονιάς, και στο ΕΣΠΑ για λειτουργίες και χρήσεις, που όχι μόνον θα αντικαταστήσουν τις οικονομικές απώλειες αλλά θα βάζουν την Νέα Ιωνία στον νέο αναπτυξιακό χάρτη του Δήμου».

Πανεπιστήμιο και Ν. Ιωνία

Για τη σχέση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τη Ν. Ιωνία τόνισε:
«Είναι γνωστό, ότι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας εξελίσσεται ως ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας. Εμείς, πιστεύουμε, ότι με την αξιοποίηση μέρους του Στρατοπέδου, για τις ανάγκες του Πανεπιστημίου αλλάζουμε την φυσιογνωμία της περιοχής.
Μετακινούμε μέρος της εμπορικής αγοράς και της αγοράς εστίασης, αυξάνουμε το εισόδημα και δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας.
Επί της ουσίας, μεσοπρόθεσμα ένα σημαντικό μέρος των δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου μεταφέρεται στην Νέα Ιωνία και ο τόπος αποκτά νέα οικονομικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά.
Δουλειά μας, ως νέα Δημοτική Αρχή είναι, μέσα από την συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο, να καλύψουμε όλες τις αναγκαίες υποδομές, να αναδείξουμε τις νέες ευκαιρίες ανάπτυξης, να βάλουμε μπροστά έργα που χρειάζεται μία σύγχρονη πανεπιστημιούπολη.
Προς την ίδια κατεύθυνση, προχωράμε, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στην αξιοποίηση του οικοπέδου επί των οδών Φυτόκου και Παρασκευοπούλου για την δημιουργία Κέντρου Ανάπτυξης start-up και κοινωνικών επιχειρήσεων.
Στόχος μας είναι ο Δήμος Βόλου να αποτελέσει την μήτρα μίας μικρής καινοτομικής επανάστασης για ολόκληρη την χώρα, με εξαιρετικά σημαντικές ωφέλειες για την οικονομία της περιοχής και την απασχόληση των νέων ανθρώπων.
Εμείς, τον Βοτανικό Κήπο του Δήμου Βόλου θα τον δημιουργήσουμε στην Νέα Ιωνία, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της κοινωνικής και αλληλέγγυας επιχειρηματικότητας».

Πολιτισμός και αθλητισμός

«Στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό», συνέχισε, «επενδύουμε την αγάπη και την φροντίδα μας για την νέα γενιά.
Θέλουμε νέους ανθρώπους αισιόδοξους, συνειδητοποιημένους, προσανατολισμένους σε ωφέλιμες δραστηριότητες, και απομακρυσμένους από την μάστιγα των ναρκωτικών και της εγκληματικότητας.
• Αξιοποιούμε το Θερινό Δημοτικό Θέατρο,
• το Πολιτιστικό Κέντρο αναβαθμίζεται σε πολυχώρο Πολιτισμού, ψυχαγωγίας και επιμόρφωσης,
• επαναλειτουργούμε το Ωδείο της Νέας Ιωνίας,
• παρέχουμε ουσιαστική στήριξη σε ερασιτεχνικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές ομάδες και προωθούμε το έργο τους.
Μετατρέπουμε τον χώρο του παλαιού κλειστού Κοιμητηρίου σε σημαντικό πνεύμονα πολιτισμού και αναψυχής, διατηρώντας τους οικογενειακούς τάφους και αναδεικνύοντας την ιστορία τους.
Αξιοποιούμε και διαμορφώνουμε σε χώρο αναψυχής τον δημοτικό χώρο του πρώην ¨Καφενείο του Πέτρου”.
Συνεργαζόμαστε με τους πολιτιστικούς μας συλλόγους, που διατηρούν ασίγαστη την μνήμη των χαμένων πατρίδων.
Μαζί τους διοργανώνουμε το διεθνές φεστιβάλ των «απανταχού Ελλήνων της προσφυγιάς.
Διεκδικούμε το σύμπλεγμα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ώστε η διαχείρισή του να περάσει στον Δήμο Βόλου.
Στηρίζουμε την ιστορική Νίκη Βόλου, συνεργαζόμαστε με τις Διοικήσεις της για την ολοκλήρωση της επέκτασης του «Παντελής Μαγουλάς» και δημιουργούμε Μουσείο για την ανάδειξη της ιστορίας της».

Το Άλσος «Ανδρέας Βαλαχής»

«Άλλη μία προκλητική ασέβεια», είπε, «της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής είναι η πλήρης εγκατάλειψη και η εξαθλίωση του Άλσους «Ανδρέας Βαλαχής».
Για μας είναι το εμβληματικό πάρκο, που θα πρέπει να το ζωντανέψουμε και να του δώσουμε χρήσεις αξίας, υλοποιώντας
• διαδρόμους περιπάτου και άθλησης,
• ποδηλατοδρόμους,
• γήπεδο μίνι-γκολφ,
• εστίες πρασίνου και αναψυχής, και εξωραΐζοντας και αναδεικνύοντας την Λίμνη του Πάρκου και των χώρων εστίασης.
• Δημιουργούμε στον ιστό των κεντρικών αρτηριών της πόλης δρόμους ήπιας κυκλοφορίας.
• Διορθώνουμε, με παρεμβάσεις, το κυκλοφοριακό,
• Προχωράμε σε δενδροφύτευση παράλληλα των σιδηροδρομικών γραμμών, δημιουργώντας ασπίδα στην ηχορύπανση.
Δημιουργούμε υπόγειο parking στον χώρο απέναντι από το Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας, μετατρέπομε σε χώρο στάθμευσης τον πρώην κινηματογράφο «ΝΙΚΗ», και κάνουμε το ίδιο και σε άλλα εγκαταλελειμμένα ακίνητα του Δήμου.
Με σεβασμό στο Πρόγραμμα LIFE, η Καραμπατζάκη εξασφαλίζει τις συνθήκες ήπιας κυκλοφορίας, και σε συνεργασία με τους κατοίκους της οδού Ζάχου προχωράμε στην διαπλάτυνση των πεζοδρομίων και την μετατροπή της σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας».

Κοινωνική πολιτική

Για την Κοινωνική Πολιτική του Δήμου, σημείωσε ότι χρειάζεται να προστατεύει την αξιοπρέπεια των συμπολιτών μας, που έχουν ανάγκη βοήθειας.
«Δυστυχώς, τις Άγιες Μέρες του Πάσχα ζήσαμε την εμπορευματοποίηση της ανάγκης άπορων συμπολιτών μας on camera.
Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή «με ξένα κόλλυβά έκανε επικοινωνιακά μνημόσυνα» . Δεν σεβάστηκε την αξιοπρέπεια οικογενειών και παιδιών.
Εμείς, χωρίς υπερβολές και μακριά από την αναξιοπρέπεια της δημοσιότητας, φροντίζουμε να παρέχουμε ημερησίως δωρεάν φαγητό, κατ΄ οίκον, σε συμπολίτες, που το έχουν πραγματική ανάγκη.
Ενισχύουμε, με ουσιαστικό τρόπο, το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας.
Στηρίζουμε αποφασιστικά το Δημοτικό Παντοπωλείο, το Δημοτικό Φαρμακείο, και το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι.
Αντιμετωπίζουμε με έγκαιρο προγραμματισμό την συντήρηση των εκπαιδευτικών δομών του Δήμου, επεκτείνουμε το πρόγραμμα των παιδικών χαρών, και καλύπτουμε τα κενά σε προσχολικές και σχολικές δομές.
Αξιοποιούμε το πρώην Αστυνομικό Τμήμα της Ν. Ιωνίας και το μετατρέπουμε σε παιδικό σταθμό -νηπιαγωγείο.
Ενισχύουμε ενεργά το έργο όλων των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της πόλης».

Ζήτησε δημόσια συζήτηση

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Απόστολος Δ. Παπαδούλης, τόνισε: «όσο παραμελημένη και ξεχασμένη είναι η Νέα Ιωνία, το ίδιο και χειρότερο είναι και ο υπόλοιπος Δήμος.
Καμία ουσιαστική φροντίδα για την καθημερινότητα, καμία μέριμνα για τους ανθρώπους.
Αν εξαιρέσει κανείς τα έργα βιτρίνας και τις εξαγγελίες πανικού της τελευταίας στιγμής, ο Βόλος σε τίποτε δεν θυμίζει την πόλη που θέλει να λέγεται σύγχρονη και φιλοδοξεί να ανταγωνίζεται τις βιώσιμες πόλεις της Ευρώπης.
Το χειρότερο, όμως, έχει να κάνει με τα οικονομικά του Δήμου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων.
Έχουν υπογραφεί θηριώδεις συμβάσεις, χωρίς να υπάρχουν τα αναγκαία κεφάλαια, χωρίς μελέτες σκοπιμότητας, χωρίς μελέτες βιωσιμότητας, κι αυτό σημαίνει ότι μπαίνουμε σε μία δύσκολη και γκρίζα ζώνη χρέους.
Η επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι με πολλά ερωτηματικά.
Έχω ζητήσει κατ΄ επανάληψη, από τον επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής, δημόσια συζήτηση, και το κάνω και τώρα από το βήμα αυτό:
• «Ελάτε στο φως της μέρας και δημόσια να συζητήσουμε για την σπατάλη, την αδιαφορία, την ανικανότητα, τον αυταρχισμό και την ασυδοσία.
• Ελάτε να μας εξηγήσετε που βρήκατε τα χρήματα για τις συμβάσεις του παρκινγκ της Φιλελλήνων, του leasing των απορριμματοφόρων, της ιδιωτικοποίησης του ηλεκτροφωτισμού.
• Ελάτε να μας πείτε για το χρέος της ΔΕΥΑΜΒ στην ΕΡΓΗΛ, που έχει φτάσει στα 11 εκ. €. Τί κάνατε για να προστατέψετε την Επιχείρηση» ;

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού:
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
ΑΘΑΝΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ-ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ-ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΜΕΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΝΕΦΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ-ΨΥΚΤΙΚΟΣ
ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ ΚΕΡΑΣΙΝΑ (ΣΟΥΛΑ) ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΤΒΑ
ΒΑΣΙΛΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΒΙΣΒΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ
ΒΛΑΧΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΓΕΤ
ΒΛΕΙΩΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΟΝΝΕΔ
ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-McS ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΓΚΑΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΓΚΙΑΤΑ ΟΛΓΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΓΚΟΥΡΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ 8ου ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ-ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΚΙΝΑΛ
ΔΑΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΔΑΣΙΝΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΔΕΛΗΜΗΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΤΕ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΘ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΔΗΜΗΤΡΩΦ ΕΥΡΙΔΙΚΗ (ΒΙΚΥ) ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (ΜΑΤΟΥΛΑ) ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ
ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ- ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ
ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΕMΠ
ΖΟΥΡΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΖΩΪΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ-ΜΑΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ
ΚΑΓΙΑΦΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΕΛΟΣ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΚΑΙΜΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΚΕΛΛΥ) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΛΤΑ
ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ-ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
ΚΑΠΛΑΝΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΕΛΕΝΗ (ΜΕΛΕΝΙΑ) ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
ΚΑΡΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΚΑΡΑΜΕΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΝΟΣΗΛΕΤΡΙΑ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΚΑΡΑΝΤΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ-ΙΑΤΡΟΣ Ε.Σ.Υ.
ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΓΕΤ
ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΟΡΟΣ
ΚΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
ΚΙΝΤΑ ΙΩΑΝΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΚΟΛΟΒΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΚΟΝΤΟΒΑ ΑΘΗΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ
ΚΟΝΤΟΖΗΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΜΠΟΡΟΣ
ΚΟΝΤΟΡΙΖΟΥ-ΚΟΥΛΕΡΑ ΑΣΠΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΚΟΥΡΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ TALOS
ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΒΟΛΟΥ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-Δ.Υ. ΕΤΕΠ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΡΕΤΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΚΡΑΝΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΔΑΣΚΑΛΑ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΛΑΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΒΕΝΙΑ) ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ
ΛΑΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΛΕΦΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΛΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΙΕΚ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ-ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
ΛΟΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΛΟΥΛΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΛΟΥΛΟΓΕΩΡΓΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΛΥΧΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ-ΤΑΜΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΒΟΛΟΥ
ΜΑΚΑΡΩΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΠΡΩΗΝ ΜΕΣΙΤΡΙΑ
ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ-τέως ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΜΕΛΙΤΣΑΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ-ΜΕΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ &ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΡΤΑΡΤΙΑΣ
ΜΟΥΣΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΙΑΚΑ
ΜΠΑΓΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΔΗΓΟΣ
ΜΠΑΜΠΟΥΚΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΡΙΑ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
ΜΠΑΣΜΑΤΖΗ ΛΙΝΑ (ΕΛΕΝΗ) ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ
ΜΠΕΡΤΣΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ 3ο ΕΠΑΛ ΒΟΛΟΥ-ΤΕΙ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ
ΜΠΟΥΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΑΓΛΑΙΑ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΑΓΡΙΑΣ
ΝΤΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ» ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
ΠΑΓΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΠΑΓΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΠΑΚΕΡΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ
ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ Η/Υ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΚΛΕΙΔΩΝΑΡΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΣΙΣΣΥ) ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-McS ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-McS ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΩΔΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΡΥΘΜΟΣ
ΠΑΤΣΙΑΝΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΠΕΡΕΝΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ-ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΠΙΛΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ-ΟΔΗΓΩΝ
ΠΟΡΛΙΓΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΟΤΕ
ΠΟΥΡΙΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΟΥ ΒΟΛΟΥ
ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΠΡΙΓΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΠΡΙΓΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (ΜΑΤΙΝΑ) ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ-McS ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ-ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ-ΜΕΛΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΕΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΡΑΪΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
ΡΑΧΜΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
ΡΟΔΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΜΕΛΟΣ ΚΙΝΑΛ
ΡΟΥΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ
ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΕΛΛΗ ΥΠΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ Η/Υ
ΣΚΟΥΡΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ (ΕΦΗ) ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ε.α. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ
ΤΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΟΙΚΙΑΚΑ
ΤΑΜΒΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΛ.ΑΣ (ε.α.)
ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
ΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΛΕΤ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ-ΜΕΛΟΣ ΟΝΝΕΔ
ΤΣΑΚΙΡΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΤΣΑΜΠΑΡΛΗ ΜΑΡΙΑ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ-ΙΑΤΡΟΣ
ΤΣΑΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΙΝΑΛ
ΤΣΙΩΜΟΥ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ (ΦΟΥΛΗ) ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΙΝΑΛ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΑΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΧΑΛΑΣΤΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΓΕΤ-ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ
ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΧΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΣΕ
ΧΟΥΣΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΧΟΥΣΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ τ. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ
ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.