Από εβδομάδα η απόφαση για την παραχώρηση χρήσης του τέρμιναλ

Ανοίχτηκαν οι προσφορές και το Δ.Σ. θα τις μελετήσει

Σχεδόν τρεις ώρες διήρκεσε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΒ που είχε προγραμματιστεί για σήμερα και ασχολήθηκε με το θέμα της παραχώρησης δικαιώματος χρήσης των χώρων που συγκροτούν το τμήμα Γ΄, του ισογείου, του κτιρίου ΙΑΣΩΝ, στην κεντρική προβλήτα λιμένος Βόλου, σε μια από τους τρεις ενδιαφερόμενους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Θρασύβουλο Σταυριδόπουλο, στη συνεδρίαση παρουσιάστηκαν οι οικονομικές προσφορές των τριών ενδιαφερομένων να μισθώσουν το χώρο, ωστόσο δεν ελήφθη απόφαση, κάτι που θα γίνει στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο πρόεδρος του ΟΛΒ δήλωσε ότι «επειδή οι τρεις οικονομικές προσφορές είναι κοντά, ο Οργανισμός θα εξετάσει αναλυτικότερα το θέμα και θα επανέλθει».

Σημειώνεται ότι ενδιαφέρον να εγκατασταθούν στον ισόγειο χώρο του τέρμιναλ στην κεντρική προβλήτα του λιμανιού Βόλου, 1.043,74 τ.μ., έχουν δείξει με την κατάθεση οικονομικών προσφορών η Βολιώτικη κατασκευαστική εταιρία η STEEL & STRUCTURAL DETAIL ENGINEERS, που εξειδικεύεται στην κατασκευή κτιρίων με χρήση τεχνολογίας, το σούπερ μάρκετ Bazaar, που δεν διαθέτει κατάστημα στη Θεσσαλία και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, που θέλει να δημιουργήσει έναν σύγχρονο χώρο με τη χρήση τεχνολογίας που θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους επισκέπτες και τους μαθητές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.