Αποχαιρετιστήριο πάρτι στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου

Άλλη μια σχολική  χρονιά έφτασε στο τέλος της και στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου αυτό διοργανώθηκε αποχαιρετιστήριο πάρτι τη Δευτέρα το απόγευμα.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες έφεραν φαγητά, αναψυκτικά, κ.α, ενώ από τον Διευθυντή του σχολείου στήθηκε ψησταριά με σουβλάκια. Δόθηκαν αναμνηστικά μαγνητάκια στην Γ’ τάξη καθώς επίσης και πτυχία, έπαινοι, για τα Erasmus, διαγωνισμούς, κ.α, βραβεύτηκαν οι μαθητές με τις λιγότερες απουσίες και δόθηκαν έπαινοι στους μαθητές με τους πιο όμορφους φωριαμούς, αλλά και στο δεκαπενταμελές που όλη τη χρονιά ενεργοποιούνταν στις περιπτώσεις εκφοβισμού στο σχολείο, συμβουλεύοντας τους συμμαθητές τους.

Ακολούθησε γλέντι με μουσική και χορό.

«Ήταν μια σημαντική και συγκινητική εκδήλωση στην οποία όλοι μπόρεσαν να διασκεδάσουν αλλά και να αποχαιρετήσουν την τρίτη γυμνασίου. Είναι πάντα σημαντικό να συμμετέχουν σε τέτοιες στιγμές  που συνδυάζουν διασκέδαση και συναισθήματα όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας,. Η παρουσία όλων των συμμαθητών και των φίλων σε αυτή την εκδήλωση έκανε την αποχαιρετιστήρια εμπειρία ακόμη πιο σημαντική και αξέχαστη. Προσκαλέστηκαν και οι απόφοιτοι προηγούμενων ετών του Πρώτου Γυμνασίου Βόλου, όπως έχει καθιερωθεί κάθε Ιούνιο με τη λήξη, τα τελευταία χρόνια. Ήταν μια όμορφη ευκαιρία να μοιραστούν όλοι μαζί αυτή τη στιγμή και τα παιδιά να δημιουργήσουν μνήμες με τους συμμαθητές τους που θα θυμούνται για πάντα.  Δημιουργήθηκαν αξέχαστες αναμνήσεις», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Διευθυντής του σχολείου κ. Γιάννης Καραφέρης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.