Αποχαιρετούν τον Θανάση Δεσλή-« Διακρινόταν για το ήθος του και τον επαγγελματισμό του»

Συλλυπητήρια της Ένωσης προσωπικού Λιμενικού Σώματος

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας, Φθιώτιδας & Β. Σποράδων εκφράζει με ανακοίνωσή της την θλίψη της για τον θάνατο σε ώρα υπηρεσίας του Ανθυπασπιστή Λ.Σ. Δεσλή Αθανάσιου και απευθύνει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Ο Ανθυπασπιστής Λ.Σ. Δεσλής Αθανάσιος, όπως σημειώνει,  τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στο Λ/Χ Στυλίδας / Α΄Λ/Τ Γλύφας, ενώ για αρκετά έτη κατά το παρελθόν, υπηρέτησε και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου. «Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και διακρινόταν για το ήθος του και τον επαγγελματισμό του. Προ ημερών είχε αποσπασθεί στο Λιμεναρχείο Σύμης όπου και άφησε την τελευταία του πνοή κατά την εκτέλεση Υπηρεσίας, βυθίζοντας μας όλους σε απέραντη θλίψη για τον απρόσμενο χαμό του», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο 49χρονος Βολιώτης ήταν πρώην διαιτητής της Basket League Θανάσης Δεσλής.

Χθες το πρωί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν αισθανόταν καλά και όταν κατέβηκε στο λιμάνι για δουλειά, έχασε τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες των συναδέλφων του δεν κατέστη εφικτό να τον επαναφέρουν.  Τα τελευταία χρόνια ο Θανάσης Δεσλής είχε απομακρυνθεί από το χώρο της διαιτησίας αλλά παρέμενε φίλος του μπάσκετ. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.