Αποκριάτικο πάρτι του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου

Αποκριάτικο πάρτι διοργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στο κέντρο Souipas Palace, συνδυάζοντας τον ετήσιο χορό του με τις Απόκριες. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν και οι γυναίκες του Συλλόγου καθώς κληρώθηκαν σε όλες δωροεπιταγές από τον Σύλλογο με δώρα που προσέφεραν καταστήματα της πόλης.

Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα με καλό φαγητό, άφθονο κρασί και μουσική ντυμένη με φανταστικές επιλογές, το κέφι και η διάθεση απογειώθηκε και ξεκίνησε ο χορός που πολλαπλασίασε την χαρούμενη διάθεση. Οι ενδυμασίες πραγματικά ξεχωριστές, πρωτότυπες και εντυπωσιακές, έκλεψαν την παράσταση, μαγνήτισαν τα βλέμματα και στόλισαν το Πάρτι για το οποίο οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου θα μιλούν για χρόνια.

Στην εκδήλωση βρέθηκε η Διοίκηση και τα μέλη του ΔΣ του Νοσοκομείου, εκ  μέρους του Δήμου Βόλου την εκδήλωση χαιρέτησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αντωνοπούλου. Επίσης οι τοπικοί Βουλευτές δήλωσαν την υποστήριξή τους στο έργο του Συλλόγου και στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, μέσω επιστολών αφού οι υποχρεώσεις τους στη Βουλή δεν τους επέτρεψαν να είναι παρόντες στην εκδήλωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.