Απομονωμένος από όλους ο Μπέος υβρίζει και λασπολογεί για ΕΡΓΗΛ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Επιτέθηκε και κατά της Νατάσας Οικονόμου

Απομονωμένος από όλους ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, όπως διεφάνη και από την σημερινή σύσκεψη … χωρίς συμμετέχοντες για την ΕΡΓΗΛ, υβρίζει και λασπολογεί κατά πάντων, ενώ επιτίθεται και κατά της Νατάσας Οικονόμου, με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε ως επικεφαλής της “Επιλογής Ευθύνης”, αιτιολογώντας την απουσία της παράταξής της από τη σύσκεψη.
Σε απάντηση του δήμου Βόλου, αναφέρεται, «κατανοητή η αντίδραση της κ. Νατάσσας Οικονόμου, να κρυφτεί είτε τρομαγμένη, είτε αισθανόμενη ενοχή, μπροστά στο τεράστιο έγκλημα της ΕΡΓΗΛ που διαδραματίστηκε και επί των ημερών της εξουσίας της ίδιας και του πολιτικού της πάτρωνα.. Άλλωστε τι περισσότερο ή λιγότερο έκανε όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με τους νυν και πρώην «συντρόφους» από το να προσπαθούν να κρύψουν κάτω από τη γη τις τεράστιες ευθύνες τους, μαζί με αυτές της ΕΡΓΗΛ;
Και είναι κατανοητή από πολλές πλευρές. Από τη μια δεν θέλει να επιβεβαιώσει την περίφημη αρχή της εγκληματολογίας «ο δολοφόνος γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος» και συνεπώς μια συμμετοχή της στον αγώνα κατά της ΕΡΓΗΛ εκεί θα οδηγούσε, μοιραία, τη σκέψη όλων.
Από την άλλη η περίφημη, βαθυστόχαστη, ρήση της ότι δεν θέλει να ενταχθεί στην ομάδα των «χρήσιμων ηλιθίων» που κατά τη γνώμη της αναζητούμε, έχει μια βάση. Εκείνη, ούτως ή άλλως, ανήκει στην ομάδα των… αχρήστων.
Εν ολίγοις η πόλη δεν έχει ανάγκη την Οικονόμου και τους ομοίους της. Μπορούν να κρύβονται φοβούμενοι την αλήθεια και δειλιάζοντας να αναλάβουν τις εγκληματικές τους ευθύνες για όσα συνέβησαν όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, εδώ είμαστε, πάντα μπροστά, με θάρρος και παρρησία να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας ανέθεσαν οι πολίτες και δίνοντας ένα σκληρό, αν και άνισο, αγώνα με τα απομεινάρια της διαπλοκής στην πόλη.
Και να είναι βέβαιη και η ίδια και όσοι ασπάλακες κρύβονται πίσω της ότι τελικά η πόλη θα νικήσει! Απλώς για πολλοστή φορά όλοι αυτοί θα είναι απόντες, ακριβώς γιατί δεν έχουν κάτι προσωπικά να κερδίσουν, όπως συνήθισαν χρόνια τώρα. Η ΔΕΥΑΜΒ θα γίνει η πολιτική τους ταφόπλακα!

ΥΓ. Να θυμίσουμε στην ατυχή κυρία ότι ουδέποτε καθίσαμε σε τραπέζι διαπραγμάτευσης, ούτε προτιθέμεθα να το κάνουμε, ούτε με την ΕΡΓΗΛ, ούτε με κανένα άλλο εργολάβο. Τώρα αν η ίδια κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια είναι δικό της θέμα, αλλά δεν μπορεί να παραπληροφορεί έτσι την κοινή γνώμη. Το μόνο που μπορεί να τη λυτρώσει από την κατακραυγή της κοινωνίας είναι η γενναιότητα μιας συγγνώμης και η καταφυγή στον αγαπημένο της… Καβάφη…

ΥΓ1. Όπως και στις εκλογές του 2014, έτσι και τώρα όλα τα εκλεκτά μέλη της διαπλεκόμενης παρέας βαδίζουν μαζί. Απέναντι σε μας, αλλά και απέναντι στο λαό και που πάλι είναι στο πλευρό μας και μας στηρίζει

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.