Απορρίφθηκε πρόταση για αγορά λεωφορείου που θα μεταφέρει μαθητές ΑμεΑ

Μ.Μιτζικός: "Δεν δίνετε 65.000 ευρώ ενώ περνάνε θέματα με κόστος εκατομμύρια ευρώ από το συμβούλιο"

Απέρριψε το Δημοτικό Συμβούλιο πρόταση του επικεφαλής της «Δύναμης Βόλου» Μιχάλη Μιτζικού, ο Δήμος να διαθέσει 65.000 € για την αγορά ειδικά διαμορφωμένου λεωφορείου, που θα μεταφέρει στα σχολεία τους μαθητές με κινητικά προβλήματα.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μουλάς είπε ότι είναι θέμα της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ που επρόκειτο να συζητηθεί στη διάρκεια της συνεδρίασης, που τελικά ολοκληρώθηκε χωρίς να συζητηθεί το θέμα.

Αφού οι σύμβουλοι αποχωρούσαν, ο κ. Μιτζικός ρωτούσε γιατί τελικά δεν συζητήθηκε, με την πρόεδρο της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ Σοφία Χάλαρη να του απαντάει ότι είναι θέμα της Περιφέρειας και όχι του Δήμου. Η ίδια πρόσθεσε ότι ο Δήμος προτίθεται να προβεί στην αγορά ενός τέτοιου λεωφορείου, που όμως θα καλύπτει τις ανάγκες όλων των μαθητών.
Αφού πλέον, η συνεδρίαση είχε λήξει και αποχώρησαν όλοι οι σύμβουλοι, εκτός του προέδρου του Δ.Σ. και της κας Χάλαρη, ο Μιχ. Μιτζικός κατήγγειλε ότι στη συνεδρίαση πέρασαν θέματα που κοστίζουν εκατομμύρια Ευρώ και δεν εγκρίθηκαν 65000 € για το λεωφορείο, με αποτέλεσμα να την πληρώνουν τα παιδιά με αναπηρία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.