Αποζημίωση 80.000 ευρώ επιδίκασε το Εφετείο Λάρισας σε βάρος του Δ. Βόλου για τροχαίο

Για απόφαση «σκάνδαλο» κάνει λόγο ο Αχ. Μπέος που προχωρά σε αναφορά στον Άρειο Πάγο

Αποζημίωση 80.000 ευρώ επιδίκασε το Εφετείο Λάρισας σε βάρος του Δ. Βόλου για τροχαίο, ενώ για «κατάπτυστη απόφαση», με «οσμή σκανδάλου» κάνει λόγο ο Αχ. Μπέος που προχωρά σε αναφορά στον Άρειο Πάγο κατά των δικαστών.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, «με έκπληξη, αλλά και οργή, ενημερώθηκα για μια απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Λάρισας που ανέτρεψε την πρωτόδικη απορριπτική απόφαση του Πρωτοδικείου Βόλου, και επιδίκασε, σε βάρος του Δήμου Βόλου, στην οικογένεια θύματος τροχαίου, που ας σημειωθεί οδηγούσε χωρίς άδεια ικανότητας (!), το ποσό των 80.000 ευρώ.
Πρόκειται για μια κατάπτυστη απόφαση, που για μας αναδύει οσμή σκανδάλου, και μας υποχρεώνει πέραν της ανακοπής που θα ασκήσουμε να υποβάλλουμε αναφορά στον Άρειο Πάγο κατά των δικαστών που εξέδωσαν μια τέτοια απόφαση και του συνηγόρου, εκ Βόλου, που την στήριξε.
Δεν μπορούμε να δεχθούμε τέτοιες αποφάσεις, όπως η συγκεκριμένη για την οποία με λεπτομερή στοιχεία, αλλά και ονόματα, θα αναφερθούμε σύντομα, που αγνοούν τη στοιχειώδη λογική, τα πραγματικά γεγονότα και στρέφονται κατά του δημοσίου συμφέροντος, για λόγους που ο καθένας, βεβαίως, μπορεί να εικάσει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.