Αρνητικά στον κορωνοϊό 74 δείγματα προσωπικού και ωφελούμενων της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ

Στο πλαίσιο των προληπτικών ελέγχων, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επισκέφθηκε στις 25/11 το ΚΔΗΦ ΑμεΑ, το ΚΔΑΠμεΑ καθώς και μέλη του προσωπικού «Βοήθεια στο Σπίτι» της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου για να λάβει δείγματα μέσω rapid tests για ανίχνευση του ιού Covid-19.
Ελέγχθηκαν 74 άτομα συνολικά, με το προσωπικό και τους παρόντες ωφελούμενους. Τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν, ήταν αρνητικά στο σύνολό τους, γεγονός που επιβεβαιώνει την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας για την αποφυγή διασποράς του ιού Covid-19 από όλα τα μέλη.
Το προσωπικό των τριών κοινωνικών δομών ευχαριστούν, ιδιαιτέρως, τα μέλη του κλιμακίου για την άψογη συνεργασία και την ευαισθητοποιημένη προσέγγιση μίας τόσο ευπαθούς ομάδας όσο αυτή των ΑμεΑ .
Το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ, ανήκει στην ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ-ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ»
Τηλ.επικοινωνίας ΚΔΗΦ ΑμεΑ: 24210 31860
email:[email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.