Αύριο η απολογία του 80χρονου συζυγοκτόνου

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 80χρονος που έπνιξε τη σύζυγό του χθες τα ξημερώματα και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Σήμερα το απόγευμα πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο Παρασκευή.

Ο ηλικιωμένος, στις 3 χθες τα ξημερώματα ξύπνησε και όπως ισχυρίστηκε επειδή δεν ήθελε η σύζυγός του να ταλαιπωρηθεί ή να πονέσει, της έκλεισε το στόμα και τη μύτη με το χέρι του, προκαλώντας της ασφυξία.

Στη συνέχεια, ο 80χρονος έγραψε σημείωμα στο οποίο φέρεται να ανέφερε ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και δεν ήθελε να αφήσει και την 72χρονη σύζυγό του.

Στη συνέχεια τηλεφώνησε στον κουνιάδο του που ήρθε από το εξωτερικό για διακοπές στο Ριζόμυλο και του είπε ότι η αδελφή του είναι νεκρή και ότι έχει αφήσει τα κλειδιά έξω από την πόρτα και στη συνέχεια έφυγε και πήγε στο Νοσοκομείο. Ο αδελφός της νεκρής γυναίκας, συνειδητοποίησε ότι ο 80χρονος δεν ήταν καλά και ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί αρχικά πήγαν στο σπίτι και διαπίστωσαν ότι πράγματι η γυναίκα ήταν νεκρή και στη συνέχεια μετέβησαν στο Νοσοκομείο, όπου βρήκαν στον 80χρονο στην ανάνηψη, καθώς είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα διαφόρων χαπιών.
Ο συζυγοκτόνος πήρε νωρίς σήμερα το απόγευμα εξιτήριο από το Νοσοκομείο Βόλου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.