Αυτοί θα διοικούν τον Φορέα Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου

Φωτο αρχείου
Τρεις δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος των διαιτητών της ΕΠΣΘ και ένας δικηγόρος

Με λίγους και …καλούς φίλους του Αχιλλέα Μπέου φαίνεται πως θα διοικείται το Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς έρχεται αύριο στο δημοτικό συμβούλιο προς επικύρωση η απόφαση για ορισμό μελών του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου με την επωνυμία “Πανθεσσαλικό Ανώνυμη Εταιρεία”».

Ο Δήμαρχος λοιπόν προτείνει πέντε μέλη, εκ των οποίων οι τρεις είναι δημοτικοί σύμβουλοι, ο ένας πρόεδρος των διαιτητών της ΕΠΣΘ και ο τελευταίος δικηγόρος με ειδίκευση στο αθλητικό δίκαιο.

Ειδικότερα, προτείνονται ως μέλη οι Τάσος Μπατζιάκας, Χρήστος Στεφόπουλος, Γιώργος Βλιώρας και οι Σπύρος Κανούλης και Κωνσταντίνος Μπάιμπας.

Επιπλέον προτείνεται ο εκπρόσωπος του Δήμου στην επικείμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας που θα εκλέξει το νέο Δ.Σ. αυτής, να είναι ο Αχ. Μπέος.

Σημειώνεται ότι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου διορίζονται για διετή θητεία, η οποία σε περίπτωση παράτασης για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί όμως να περάσει την τετραετία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΕΔ Θεσσαλίας και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, παρά το γεγονός ότι συμμετείχαν η πρώτη με 8.000 ευρώ και το δεύτερο με 30.000 ευρώ στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας, δεν εκπροσωπούνται στο διοικητικό συμβούλιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.