Βγήκαν οι μπουλντόζες στην Καραμπατζάκη με Φιλαδελφείας (φωτογραφίες)

Σημειώθηκαν επεισόδια

Δύο μπουλντόζες έκαναν την εμφάνισή τους στις 9 σήμερα το πρωί επί των οδών Καραμπατζάκη με Φιλαδελφείας, στο ύψος των γραμμών του ΟΣΕ για να σπάσουν τη νησίδα που βρίσκεται επί της Φιλαδελφείας. Στο σημείο βρέθηκαν στελέχη της δημοτικής αρχής, όπως και ο Αχιλλέας Μπέος, ενώ δεκάδες Βολιωτών έχουν σπεύσει ήδη στο σημείο για να αποτρέψουν τις μπουλντόζες να κάνουν το έργο τους. Όπως έγινε γνωστό, κάτοικοι της περιοχής διαπληκτίστηκαν με μέλη της δημοτικής αρχής, ενώ ένας 60χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βόλου, μετά από επεισόδιο που φέρεται να έγινε, όταν προσπάθησε να πάρει τα κλειδιά από τη μια μπουλντόζα, με τον Αχιλλέα Μπέο να προσπαθεί να τον τραβήξει και τελικά τον κάτοικο να πέφτει στο έδαφος.

Η επιτροπή πολιτών καλεί όσους συμπολίτες μπορούν να βοηθήσουν, να βρίσκονται εκεί.

Καταγγέλλουν ύβρεις και σπρωξίματα
Σε νεότερη ανακοίνωση της, η Επιτροπή Δημοτών Κραυσίδωνα, αναφέρει πως « Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα στη συμβολή των οδών Φιλαδελφείας με Καραμπατζάκη στην πλευρά της Νέας Ιωνίας.
Στις 9:00 πμ εντοπίστηκαν απο την ομάδα περιφρούρησης του χώρου του γραμμικού πάρκου της Καραμπατζάκη, δύο εκσκαπτικά μηχανήματα τα οποία εμφανίστηκαν στην περιοχή μετά από εντολή του Δήμου Βόλου.
Περίπου στις 9:30 πμ εμφανίστηκαν εκπρόσωποι της δημοτικής Αρχής, μεταξύ αυτών ο αντ/ρχος Θ. Σταυρίδης και για πρώτη είχαμε και τη “δυναμική εμφάνιση” του Αχ. Μπέου.
Δόθηκε εντολή για έμμεση έναρξη σπασίματος της νησίδας που βρίσκεται επί της οδού Φιλαδελεφείας και εν μέσω του γνωστού λεξιλογίου του εν αργία δημάρχου Μπέου, ξεκίνησε το σπάσιμο της νησίδας. Σκοπός αφαίρεσης της νησίδας η απρόσκοπτη κίνηση των αυτοκινήτων η οποία εντάσσεται στην προγραμματισμένη από το Δήμο Βόλου διάνοιξη της Καραμπατζάκη . Οι αντιδρώντες στην επιχειρούμενη καταστροφή ήρθαν αντιμέτωποι με ύβρεις και σπρωξίματα με αποτέλεσμα ένας από τους ανθρώπους που υπερασπίζονται το γραμμικό πάρκο της Καραμπατζάκη να σπρωχτεί άγρια και να καταλήξει για μισή ώρα στο έδαφος και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Βόλου.
Οι ¨”εργασίες” καταστροφής του Δήμου σταμάτησαν, όμως η περιοχή αντί της ψευδώς επικαλούμενης από το Δήμο Βόλου ¨ανάπλασης της περιοχής”, βαίνει για πλήρη και ολοκληρωτική καταστροφή αν εφαρμοστούν οι ομιχλώδεις σκέψεις της Δημοτικής Αρχής Βόλου. Εμείς είμαστε εδώ να υπερασπιζόμαστε το χώρο, όπως κάνουμε από το 1988 διεκδικώντας την πλήρη ανάπλασή του και στο μη διαμορφωμένο τμήμα του, προς όφελος της πόλης, του περιβάλλοντος και των κατοίκων. Καλούμε όλους να σταθούν στα όσα συμβαίνουν στην περιοχή του Κραυσίδωνα πριν έχουμε ανεπανόρθωτες καταστάσεις! Το να καταλήγουν -δύο φορές μέχρι τώρα- άνθρωποι στο νοσοκομείο θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.