Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου Βολιώτη

Δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίστηκαν και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου Απόστολου Στριμπάκου από την Αστυνομία και εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και της ΕΟΔ που ενημέρωσε η οικογένεια. Ο άνδρας, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τη Δευτέρα το απόγευμα, οπότε και βγήκε βόλτα πεζός από το σπίτι του στη συνοικία Χρυσοχοΐδη και δεν επέστρεψε.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του σήμερα και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, μετά από αίτημα των συγγενών του, καθώς υπάρχουν λόγου που τους κάνουν να πιστεύουν ότι η ζωή του ενδέχεται να βρίσκεται σε κίνδυνο.
Ο Απόστολος έχει ύψος 1,75, ζυγίζει 65 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο μπλε σορτς, σκούρα μπλε κοντομάνικη μπλούζα και θαλασσί παπούτσια.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο Απόστολος αντιμετωπίζει δυσκολίες στη επικοινωνία και ενδέχεται να μην μιλήσει σε περίπτωση που κάποιος τον πλησιάσει. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει όποιος τον δει να διατηρήσει οπτική επαφή μαζί του και να καλέσει άμεσα «Στο Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.