Κομφούζιο δημιουργήθηκε στο κέντρου της πόλης του Βόλου σήμερα το μεσημέρι, από εκτεταμένη βλάβη στη γραμμή του ηλεκτροδοτεί τις κεντρικές οδούς της πόλης, την Δημητριάδος και την Ιάσονος και τα ενδιάμεσα οικοδομικά τετράγωνα, με αποτέλεσμα μια μεγάλη περιοχή να μείνει χωρίς ρεύμα για πάνω από δύο ώρες.
Η Πυροσβεστική Βόλου κλήθηκε και απεκλώβισε από ασανσέρ οκτώ συμπολίτες, τα τηλέφωνα του ΔΕΔΔΗΕ «άναψαν», ενώ στο κέντρο της πόλης δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα, λόγω της μη λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών, αλλά λειτουργία γραφείων, τραπεζών, εστιατορίων και άλλων επιχειρήσεων, προκαλώντας την έντονη διαμαρτυρία των πολιτών, που έλεγαν πως είναι δυνατόν να μείνει το κέντρο της πόλης χωρίς ρεύμα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η διακοπή της ηλεκτροδότησης έγινε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι σε ένα κομμάτι του κέντρου από την παραλία του Βόλου, μεταξύ τη Κοραή και της Μαυροκορδάτου, μέχρι και τη Δημητριάδος και αφού συνεργεία τεχνικών εντόπισαν τη βλάβη, τη αποκατέστησαν και το ρεύμα επανήλθε λίγο πριν τις 15.30 το μεσημέρι.
Στο κέντρο του Βόλου επικράτησαν εικόνες χάους, από φωτεινούς σηματοδότες που δεν λειτουργούσαν, εγκλωβισμένους πολίτες σε ασανσέρ, γραφεία που δε μπορούσαν οι υπάλληλοι να ολοκληρώσουν τις συναλλαγές, όπως και στις τράπεζες, παγωτά και άλλα τρόφιμα που λιώνουν σε ψυγεία με αρνητικές συνέπειες στο εμπόρευμα.






























