Δεκάδες περιπτώσεις απόπειρας απάτης αλλά χωρίς αποτέλεσμα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα από αγνώστους και ενημερώθηκε η Αστυνομία

«Φωτιά» πήραν τα τηλέφωνα αρκετών δεκάδων Βολιωτών χθες και σήμερα από απατεώνες που προσποιούμενοι τους γιατρούς ή τους τροχονόμους, τους έλεγαν ότι συγγενικά τους πρόσωπα βρίσκονται στο Νοσοκομείο και ζητούσαν χρήματα για να χειρουργηθούν ή να μη διωχθούν ποινικά για τροχαίο ατύχημα που προκάλεσαν.
Ευτυχώς, οι παθόντες έδειξαν υποψιασμένοι και ψύχραιμοι, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να μη μπουν σε περιπέτειες και οι απατεώνες να μείνουν άπραγοι.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, το τελευταίο διήμερο έγιναν δεκάδες καταγγελία στο «100» και στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για απόπειρες απάτης από άγνωστους που παρίσταναν τον γιατρό ή τον τροχονόμο, κατά περίπτωση και παρουσίαζαν ως θύματα συγγενικά τους πρόσωπα.
Η Αστυνομία συμβουλεύει τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην είναι ευκολόπιστοι και να μην ενδίδουν σε αγνώστους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.