Δεκαεπτά προσλήψεις μόνιμων γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου και τις Σποράδες

Μέχρι τις 7 Μαΐου η προθεσμία των αιτήσεων

Δεκαεπτά συνολικά θέσεις μόνιμων γιατρών προβλέπονται για το Νοσοκομείο Βόλου αλλά και τις δομές υγείας των Β. Σποράδων, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση-κατανομή που έκανε το Υπουργείο Υγείας, από το σύνολο των 768 θέσεων μόνιμων γιατρών ΕΣΥ.

Πιο συγκεκριμένα, η κατανομή των προσλήψεων στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου:

• 1 θέση Παθολογίας ή χειρουργικής με βαθμό διευθυντή, με εξειδίκευση στη ΜΕΘ ή Γενικής Ιατρικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική και προνοσοκομειακή περίθαλψη (για το ΤΕΠ).

• 1 θέση Χειρουργικής, με βαθμό Επιμελητή Α’, με γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ (για το ΤΕΠ)

• 1 θέση Παθολογίας, σε βαθμό Επιμελητή Α’, με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ (για το ΤΕΠ)

• 3 θέσεις Γενικής Ιατρικής, με βαθμό Επιμελητή Β’, με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση- διοίκηση και συντονισμό του έργου της εφημερίας (για ΤΕΠ).

• 1 θέση Παθολογίας ή χειρουργικής ή ορθοπεδικής, με βαθμό Επιμελητή Β’, με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική και εξειδίκευση στη ΜΕΘ (Για το ΤΕΠ)

• 1 θέση Παθολογίας, με βαθμό Επιμελητή Β’, με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ (για το ΤΕΠ)

• 1 θέση Χειρουργικής, με βαθμό Επιμελητή Β’, με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ (για το ΤΕΠ)

• 1 θέση Καρδιολογίας, με βαθμό Επιμελητή Β’, με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ (για το ΤΕΠ)

Ακόμη, για το Νοσοκομείο Βόλου, προκηρύσσονται:

• 1 θέση Ψυχιατρικής, με βαθμό Επιμελητή Β’, 1 θέση Οφθαλμολογίας με βαθμό Επιμελητή Α’ και 1 θέση Παθολογίας – Ογκολογίας με βαθμό Επιμελητή Β’.

Επίσης η προκήρυξη προβλέπει την έγκριση και τεσσάρων θέσεων για τις Βόρειες Σποράδες.

Πιο αναλυτικά για το Κέντρο Υγείας Σκιάθου προβλέπεται μια θέση διευθυντή Γενική Ιατρικής ή Παθολογίας, για το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου μια θέση διευθυντή Παιδιατρική και μια θέση επιμελητή Β’ και για το Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου μια θέση επιμελητή Β’ γενικής ιατρικής ή παθολογίας.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 18/4/2018 ώρα 12μ. και λήγει στις 7/5/2018 ώρα 23:59.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.