Δεν αναγνωρίζει σκοπιμότητα στις εκλογές για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου έδωσε παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου δεν αναγνωρίζει καμία αβλεψία ή σκοπιμότητα παρά μόνο πιθανή αδυναμία ανασυγκρότησης και συμμετοχή στις εκλογές του Υπηρεσιακού Συμβουλίου από τις κατεστημένες παρατάξεις, τις οποίες κατηγορεί για πολιτικό θόρυβο και μόνο.

Απαντώντας στην ανακοινώσεις της «Ενωτικής Κίνησης» και «ΔΑΚΕ εργαζομένων στο Νοσοκομείο», για τις εκλογές του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, η Διοίκηση του «Αχιλλοπούλειου» διερωτάται ποιος είναι ο «δόλιος τρόπος», όταν η γνωστοποίηση για υποψηφιότητες εκπροσώπων στο Υ.Σ. διακινήθηκε με το αριθ. πρωτ. 15412/3-7-2018 έγγραφο και με ρητή εντολή να μοιραστεί σε όλους τους εργαζομένους του Νοσοκομείου και στο Κ.Ψ.Υ.
«Ψευδώς αναφέρεται ότι έγινε οργανωμένη διαμαρτυρία εργαζομένων, παρά μόνο των δύο παρατάξεων που προφανώς αδυνατούν να κατέβουν σε εκλογές μετά τα χαμηλά ποσοστά που πήρανε στις πρόσφατες εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων και Εκπροσώπων στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου μας», απαντά η Διοίκηση.

Σύμφωνα με την απάντηση «κατανοούμε ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν τις επανειλημμένες εκλογικές ήττες, μιας και οι εργαζόμενοι τους γύρισαν την πλάτη που από την παλαιότερη κατεστημένη «παντοκρατίας τους» στηριγμένη στη ευνοιοκρατία, τον εκφοβισμό και τις μικροεξυπηρετήσεις των παλαιότερων χρόνων», ενώ οι εργαζόμενοι προτιμούν την αξιοκρατία, την εργασιακή ειρήνη και την ενότητα στο κοινό όραμα που επικρατεί σήμερα.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου επαναλαμβάνει ότι από 3-7-2018 η ρητή εντολή της Διοίκησης ήταν να μοιραστεί σε όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου και του Κ.Ψ.Υ., οπότε προφανώς οι κοινές τους διαμαρτυρίες είναι μόνο για «πολιτικό θόρυβο», κινούνται μάλλον τιμωριτικά απέναντι στους συναδέλφους στην ενημέρωση «ωστόσο αντιλαμβανόμαστε πλήρως την αδυναμία διαχείρισης αλλά και κατανόησης των νέων δεδομένων, μιας και τα ποσοστά των καταγγελλομένων έχουν μειωθεί σημαντικά».
Η Διοίκηση τονίζει ότι δεν αναγνωρίζει καμία αβλεψία ή σκοπιμότητα παρά μόνο πιθανή αδυναμία ανασυγκρότησης και συμμετοχή στις εκλογές από τις κατεστημένες παρατάξεις.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ανακοινώνει ότι δίνει παράταση για υποβολή υποψηφιότητας μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 16-7-2018.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.