Δεν εντοπίστηκε ο φαρμακοποιός που φέρεται να χτύπησε 81χρονο στο Βόλο

Η μήνυση του γιού του θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία

Δεν εντοπίστηκε παρά την αναζήτηση που έγινε χθες από την Αστυνομία, μέχρι τα μεσάνυχτα που έληξε το αυτόφωρο, ο φαρμακοποιός που φέρεται να χτύπησε έναν 81χρονο την Τρίτη στο Βόλο, με γροθιά στο πρόσωπο και να του έσπασε τη γνάθο, σύμφωνα με μήνυση που κατάθεσε ο γιός του και η μήνυση θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία, που λογικά θα ζητήσει να γίνει προκαταρκτική εξέταση.

Δεν είχε καλό τέλος ο διάλογος μεταξύ γειτόνων στο Βόλο, καθώς φαρμακοποιός φέρεται να χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο 81χρονο γείτονά του προκαλώντας του κάταγμα γνάθου, ενώ στη συνέχεια φέρεται να τον έσπρωξε για να πέσει στο πεζοδρόμιο. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε από τον γιό του στο Νοσοκομείο Λάρισας για να εξεταστεί από γνωθοχειρουργό και ακολουθεί αγωγή στο σπίτι για να αποφύγει το χειρουργείο.

Όλα έγιναν την Τρίτη στο Βόλο, ενώ ο γιός του ηλικιωμένου κατέθεσε μήνυση το βράδυ της ίδιας μέρας σε βάρος του φαρμακοποιού στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Σύμφωνα με τον γιό του 81χρονου που δέχτηκε την επίθεση, ο πατέρας του πήγε στο φαρμακείο που είναι δίπλα στο σπίτι του και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να ανέβει στην ταράτσα του οικήματος να πάρει ένα εργαλείο ελαιοχρωματισμού που του είχε πέσεις. Εκείνος όμως τον ειρωνεύτηκε και όταν ο ηλικιωμένος του ζήτησε το λόγο ο φαρμακοποιός τον εξύβρισε και εκνευρισμένος τον χτύπησε με γροθιά στο σαγόνι ρίχνοντάς τον κάτω.
Όταν ο 81χρονος προσπάθησε να σηκωθεί, εκείνος φέρεται τον έσπρωξε ξανά και έπεσε στο πεζοδρόμιο. Ο ηλικιωμένος ανέβηκε με μεγάλη προσπάθεια στο σπίτι και κάλεσε το γιό του που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο και από κει στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας γιατί το «Αχιλλοπούλειο» δεν έχει γιατρό ειδικότητας γναθοχειρουργού.

Σύμφωνα με τον γιό του, ο ηλικιωμένος πατέρας του, αφού εξετάστηκε από τον γιατρό στο Νοσοκομείο της Λάρισας πλέον ακολουθεί αγωγή στο σπίτι του σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί το χειρουργείο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.