Δέσμευση Μπέου σε κατοίκους των Παλαιών για «λουκέτα» σε όσα καταστήματα δεν τηρούν τους νόμους

Φωτό αρχείου

Με τον Σύλλογο Παλαιών- Παλαιού Λιμεναρχείου συναντήθηκε ο δήμαρχος Βόλου κ. Αχ. Μπέος και όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου για το αποτέλεσμα της συνάντησης, ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα αφαιρεθούν ακόμη και άδειες καταστημάτων στα Παλιά, εάν δεν τηρούν τον νόμο.

Ειδικότερα, χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση του  Συλλόγου Παλαιών – Παλαιού Λιμεναρχείου με τη Δημοτική Αρχή και τους εκπροσώπους των νυχτερινών καταστημάτων διασκέδασης. Στη συνάντηση συμμετείχαν κάτοικοι της περιοχής των Παλαιών αλλά και επιχειρηματίες από την εστίαση και τα εμπορικά καταστήματα της περιοχής.

«Οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες εμπορικών καταστημάτων αλλά και της εστίασης, μέσω του προέδρου του Συλλόγου αλλά παίρνοντας και οι ίδιοι το λόγο, εξέθεσαν για ακόμα μια φορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την ηχορύπανση που δημιουργούν ορισμένα από τα καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης. Υπογραμμίστηκε ιδιαίτερα ότι ορισμένα από τα μαγαζιά αυτά μετατρέπονται σε υπαίθρια κλαμπ, με αποτέλεσμα πολλές φορές η κατάσταση πραγματικά να ξεφεύγει. Ο Σύλλογος ξεκαθάρισε, για ακόμα μια φορά, ότι δεν επιδιώκει να κλείσει κανένα απολύτως κατάστημα, αλλά ζητά να τηρούνται οι κανονισμοί σωστής λειτουργίας.

Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου, υπήρξε ρητή δέσμευση ότι στην κατάσταση αυτή θα μπει φρένο, διαφορετικά θα αφαιρεθούν οι άδειες όσων καταστημάτων δεν τηρήσουν τους νόμους και τους κανονισμούς.

Ως Σύλλογος Παλαιών – Παλαιού Λιμεναρχείου αναμένουμε να δούμε αν θα αλλάξει κάτι κι αν θα τηρηθεί η δέσμευση αυτή. Ελπίζουμε να τηρηθεί», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.