ΔΕΥΑΜΒ: Εκατό διακοπές νερού χθες σε οφειλέτες!

Καλούνται να πληρώσουν 14,20 Ε για επανασύνδεση και 40 Ε όσοι δεν κατέβαλαν εγγύηση

Σε εκατό διακοπές νερού για οφειλές, συμπολιτών που δεν έκαναν ρύθμιση της οφειλής τους προς την ΔΕΥΑΜΒ(ενώ καταγγέλλεται ότι δεν είχαν ειδοποιηθεί), προχώρησαν μόνο σε μια μέρα (την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου), συνεργεία, σε διάφορες περιοχές του Πολεοδομικού Συγκροτήματος. Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Αριστείδης Σαββάκης, οι διακοπές υδροδότησης αφορούν περίπου 100 οφειλέτες, που πάνω από έναν χρόνο δεν έχουν πληρώσει κανέναν λογαριασμό νερού, ενώ δεν πέρασαν από την Επιχείρηση για να κάνουν διακανονισμό.
Οι οφειλέτες που θέλουν να κάνουν ρύθμιση της οφειλής και επανασύνδεση, για να μη μείνουν χωρίς νερό, θα επιβαρυνθούν με ποσό 14,21 Ευρώ που είναι το τέλος επανασύνδεσης, ενώ όσοι δεν έχουν πληρώσει στη ΔΕΥΜΒ εγγύηση, θα επιβαρυνθούν με ποσό ακόμη 40 Ευρώ, για νέα εγγύηση τονίζει η διοίκηση της Επιχείρησης.
Κάτοικοι της περιοχής Αγ. Αναργύρων, διαμαρτύρονταν στη «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» ότι η ΔΕΥΑΜΒ έκανε διακοπές νερού, διότι οι καταναλωτές δεν έλαβαν λογαριασμούς του νερού (υπήρχε ένας μήνας καθυστέρηση λόγω ενστάσεων στον διαγωνισμό) και δεν πλήρωσαν, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά ο πρόεδρος της Επιχείρησης, που εξήγησε ότι οι διακοπές αφορούν καταναλωτές που οφείλουν ποσά για πάνω από ένα χρόνο. Μετά την διάψευση εκ μέρους του προέδρου, εάν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις, θα πρέπει να απευθυνθούν άμεσα στην ΔΕΥΑΜΒ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.