ΔΕΥΑΜΒ: Σε ανάδοχο η παρακολούθηση του περιβάλλοντος στο χώρο διάθεσης λυμάτων

Την ανάθεση στον προσωρινό ανάδοχο του συνοπτικού διαγωνισμού για την «Παρακολούθηση του Θαλάσσιου και αέριου περιβάλλοντος στον ευρύτερο χώρο διάθεσης της εκροής των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων της ΔΕΥΑΜΒ», προϋπολογισμού 32.780 €, πλέον ΦΠΑ, θα αποφασίσει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, που συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 6 Αυγούστου, στις 13.30.

Επίσης θα εγκριθούν απρόβλεπτες εργασίες προμηθειών, συντήρησης, αποκατάστασης ζημιών και άμεσων επεμβάσεων σε δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης και τον Βιολογικό, ενώ θα γίνει ενημέρωση και λήψη απόφασης για την άρδευση της περιοχής «Σπαρτιά».

Η Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ θα λάβει απόφαση επί της ένστασης στο συνοπτικό Διαγωνισμό «Προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας προσωπικού», προϋπολογισμού 29.880 €, πλέον ΦΠΑ και θα εγκρίνει το πρακτικό της επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Κατασκευή βαρυτικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Ν. Αγχιάλου Δ. Βόλου», προϋπολογισμού 7.230.000 €, πλέον Φ.Π.Α.

Τέλος, θα εγκριθεί η μελέτη, οι όροι διαγωνισμού και ο τρόπος δημοπράτησης του έργου «Τηλεμετρία και σύνδεση με το ΚΕΛ των ΕΕΛ επτά αντλιοστασίων αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων Δημοτικής Ενότητας Βόλου», προϋπολογισμού 38.800 €, πλέον ΦΠΑ και ο τρεόπος δημοπράτησης του έργου «Παροχή υπηρεσιών για την άρση των δυσλειτουργιών του υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης Κριθαριάς», προϋπολογισμού 36.100 €, πλέον ΦΠΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.