ΔΕΥΑΜΒ: Σε νομικό το θέμα του σταματημένου έργου ύδρευσης

Συνεδριάζει αύριο Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, στη 1 το μεσημέρι το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ που θα εξουσιοδοτήσει δικηγόρο για παροχή νομικών υπηρεσιών και εκπροσώπηση της Επιχείρησης επί των διαφορών για το έργο «εκσυγχρονισμός του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Πολεοδομικού Συγκροτήματος των Δ.Ε. Βόλου και Ν. Ιωνίας για την εξασφάλιση πόσιμου νερού.

Επίσης, θα γίνει ενημέρωση του Δ.Σ. για τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την παραγωγή, διαχείριση και επίδοση λογαριασμών της ΔΕΥΑΜΒ, προϋπολογισμού 291.000 € χωρίς ΦΠΑ, σε συμμόρφωση με απόφαση του 8ου κλιμακίου της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών και θα εγκριθεί το πρακτικό και θα ανατεθεί σε προσωρινό ανάδοχο η υπηρεσία αποκατάστασης λειτουργικότητας δικτύων ομβρίων περιφερειακών οικισμών, δαπάνης 35.000 € χωρίς ΦΠΑ.

Ακόμη, θα εγκριθεί το πρακτικό του συνοπτικού διαγωνισμού παροχή υπηρεσιών ανταπόκρισης στο πρόγραμμα novoville, προϋπολογισμού 30.000 € χωρίς ΦΠΑ και τέλος, θα γίνει ενημέρωση του Δ.Σ. για την πορεία των έργων της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Νέων Υποδομών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.