Διαγωνισμός για σίτιση των αδέσποτων στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

φωτο αρχείου

Απόφαση για την εκκίνηση διαγωνισμού προμήθειας τροφών για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων του Δημοτικού Καταφυγίου για ένα έτος και έγκριση του τρόπου διενέργειας, θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου που συνεδριάζει τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 στις 6 το απόγευμα, στο Δημαρχείο Βόλου.
Το σώμα θα εγκρίνει μετακίνηση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Βόλου για συμμετοχή στη “Συνεδρίαση της Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (Ε.Σ.Α.Λ.)” και απόφαση σχετικά με τη διοργάνωση συναυλίας στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού της Ευαγγελίστριας (μετά από απόφαση της Δ.Κ. Ν.Ιωνίας).

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα εγκρίνει τη διενέργεια προμήθειας ηλεκτρονικών υπολογιστών-εκτυπωτών & πολυμηχανημάτων για τις ανάγκες του Δ. Βόλου, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 100.381,72 € με Φ.Π.Α. και λήψη απόφασης για εκκίνηση δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού.
Επίσης θα λάβει απόφαση σχετικά με την κατανομή και απόδοση επιχορήγησης λειτουργικών δαπανών β’ δόσης έτους 2017 και αποζημίωση των εθελοντών σχολικών τροχονόμων για το πρώτο εξάμηνο του 2017 και απόφαση για την πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας για την κάλυψη επειγουσών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου θα λάβει Διαπιστωτική Απόφασης περί λήξης της ισχύος της υπ’ αρ. 789/12 Κανονιστικής Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά στην εγκατάσταση σταθμών βάσης κεραιών κινητής τηλεφωνίας στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Βόλου, θα ανακαλέσει την παλιότερη και θα λάβει νέα σχετικά με την οργάνωση και τις προϋποθέσεις λειτουργίας και τον καθορισμό των όρων για τη διάθεση και κατακύρωση χώρων της ετήσιας εμποροπανήγυρης του Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.