Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Το νερό στην Ανθρωπόκαινο εποχή: Οικοθεολογικές και Επιστημονικές Προοπτικές» θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Θεσσαλία» στα Μελισσάτικα του Βόλου, στις 19 και 20 Ιουνίου. Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ. «ζΒόλος».

Οι ομιλητές του συνεδρίου είναι οι παρακάτω: Δρ Frances Kostarelos, από το Πανεπιστήμιο Governors State του Ιλλινόις των ΗΠΑ, Δρ Αικατερίνη Τσαλαμπούνη, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Επίσκοπος Συνάδων Αντώνιος από το Κολλέγιο Τιμίου Σταυρού στη Βοστώνη των ΗΠΑ, Δρ Christina Nellist, από την Παν-Ορθόδοξη Μέριμνα για τα Ζώα στο Ηνωμένο Βασίλειο, Δρ Chris Durante, από το Πανεπιστήμιο Αγίου Πέτρου στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, Θεόδωρος Σδρούλιας, Αρχιτέκτων και Δημοσιογράφος, Δρ Άγις Παπαδόπουλος, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και την ΕΥΑΘ, Δρ Νικήτας Μυλόπουλος, από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Θεοδότα Νάντσου, από τη WWF Ελλάδος, Δρ Ελένη Αντωνοπούλου, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Δρ Shelly Kumar, από το Πανεπιστήμιο Governors State του Ιλλινόις των ΗΠΑ, Δρ Thomas Insua, από το Πανεπιστήμιο Οξφόρδης και οι Μιχάλης Στύλας και Βασίλειος Τηλιακός από την Κοιν.Σ.Επ. «ζΒόλος».
Η παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι ελεύθερη για το κοινό. Θερμή παράκληση για τη δήλωση συμμετοχής στη φόρμα https://forms.gle/1eHCK9H9LUdYzbCi9
Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Θα υπάρχει μετάφραση από και προς την αγγλική και την ελληνική γλώσσα.
































