Διεθνής διαγωνισμός για πάροχο ρεύματος και ενεργειακή διαχείριση του Δήμου Βόλου

Απόφαση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα

Με 32 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που θα λάβει απόφαση για τη σύσταση προσωρινών προσωποπαγών θέσεων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, θέσεων μετά τη λύση της Αναπτυξιακής Εταιρίας Βόλου (ΑΝ.Ε.ΒΟ. Α.Ε.) και αποφάσεις για την εκμίσθωση χώρου στη Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου για τη διοργάνωση της Γιορτής Κρασιού και την εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος «Αχίλλειον» που βρίσκεται στο Βόλο, επί της παραλιακής οδού Αργοναυτών και Κουμουνδούρου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα λάβει απόφαση για την έγκριση διενέργειας προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος για τις εγκαταστάσεις του Δήμου Βόλου, συνδυαστικά με συμβουλευτικές υπηρεσίες ενεργειακής διαχείρισης και την εκκίνηση διεθνή ανοικτού διαγωνισμού και απόφαση για την επιχορήγηση πολιτιστικών, αθλητικών συλλόγων και σωματείων. Ακόμη θα αποφασίσει τη λύση μισθωτικής σχέσης που αφορά στο δημοτικό κατάστημα – περίπτερο στις Αηδονοφωλιές Ανακασιάς Δ.Ε. Ιωλκού.

Το σώμα αναμένεται να εγκρίνει τη μελέτη και τον τρόπο εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση υποδομών σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων Δήμου Βόλου», προϋπολογισμού 1.400.000 €, να εγκρίνει απόφαση της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ για αναδιάρθρωση του σχεδίου δράσης για το έτος 2018 και τον καθορισμό διδάκτρων του Δ.Ι.Ε.Κ. για το εκπαιδευτικό έτος 2018 – 2019.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.