Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου, οι δικαστικοί υπάλληλοι της Περιφέρειας Πρωτοδικείου Βόλου, με ευχές για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Διοίκηση του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων, ο αντεισαγγελέας υπηρεσίας και το σύνολο των υπαλλήλων που απασχολούνται στο Δικαστικό Μέγαρο.
Η πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Γεωργία Ζαχαράκη ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους με υγεία, αγάπη, ευημερία και αλληλεγγύη και ευχήθηκε αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας το 2026 για τους δικαστικούς υπαλλήλους.
Η νέα χρονιά βρίσκει τους δικαστικούς υπαλλήλους με κενά, περίπου 15 στο Πρωτοδικείο, ενώ για να καλυφθεί η μια κενή θέση στη Σκόπελο, στις γιορτές πήγε υπάλληλος από τον Βόλο και ο Σύλλογος ζητά να καλυφθεί το κενό που υπάρχει. Επίσης υπάρχει ένα ακόμη κενό στον Αλμυρό.
Το φλουρί έπεσε στον υπάλληλο της Εισαγγελίας Μιχάλη Χορταριά, που αντιστοιχούσε σε ένα χρηματικό ποσό από το ταμείο του Συλλόγου.

































