Δικτύωση του ΚΗΦΗ Αγριάς με το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Βόλου

Συνάντησης δικτύωσης των ΚΗΦΗ Αγριάς και του ΚΔΑΠμεΑ Βόλου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Απριλίου, με την κ. Μαρία Ρηγώνη υπεύθυνη του ΚΗΦΗ Αγριάς και την κ. Βασιλική  Πανοπούλου  υπεύθυνη του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Βόλου να συζητούν την συνεργασία μεταξύ των δύο δομών του Δήμου.

 

Αρχικά, έγινε  ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας και στη συνέχεια για τα κριτήρια ένταξης των μελών. Η αλληλοενημέρωση των φορέων κρίθηκε απαραίτητη, προκειμένου να γίνονται παραπομπές των δημοτών, που χρήζουν βοηθείας.

Το ΚΗΦΗ επισημάνθηκε ότι φιλοξενεί άτομα με κινητικές δυσκολίες, άνοια, κατάθλιψη και διάφορα άλλα προβλήματα υγείας. Στα μέλη του παρέχονται πρωτοβάθμια νοσηλευτική φροντίδα,  φυσικοθεραπεία, λειτουργούν ομάδες δημιουργικής απασχόλησης και μετακίνηση από και προς την οικία τους, με βασικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, τόσο των μελών, όσο και των φροντιστών.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο παρακάτω τηλέφωνο: 24280-91040.

Το ΚΗΦΗ  Αγριάς είναι δομή συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση πλαίσιο του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027.

Το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ αποτελεί δομή απασχόλησης ατόμων με αναπηρία και στόχο έχει τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους και τη στήριξη των οικογενειών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ  απευθυνθείτε στο παρακάτω τηλέφωνο: 24210-31860.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.