Δικτύωση του ΚΗΦΗ Αγριάς με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Την Πέμπτη, 25 Μαΐου η συντονίστρια-νοσηλεύτρια του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία του περιφερειακού τμήματος Βόλου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και συναντήθηκε με το προσωπικό. Η αλληλοενημέρωση  είναι μείζονος σημασίας, προκειμένου να γνωρίζουν όσο το δυνατόν περισσότερες δομές τις προσφερόμενες υπηρεσίες με αποτέλεσμα την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Στα μέλη του Κ.Η.Φ.Η. παρέχονται εντελώς δωρεάν πρωτοβάθμια νοσηλευτική φροντίδα,  φυσικοθεραπεία, ομάδες δημιουργικής απασχόλησης, μετακίνηση  των ωφελούμενων από και προς την οικία τους. Το Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς είναι δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και είναι συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας  2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ – ΕΝΕΡΓΟΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ.

Στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό οι Επαγγελματίες Υγείας πραγματοποιούν εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών με πιστοποίηση και συμμετέχουν σε εκδηλώσεις εθελοντικού χαρακτήρα της πόλης με στόχο να στηρίξουν όλους όσους έχουν ανάγκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.