Δικτύωση του ΚΗΦΗ Αγριάς με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη»

Την Παρασκευή 19 Αυγούστου  η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη» κ. Ανδρομάχη Ροΐλού και η αντιπρόεδρος κ. Καλλιόπη Σκούπρα συναντήθηκαν με το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς, προκειμένου να γίνει αμφίδρομη ενημέρωση για τις δράσεις του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς και του συλλόγου «Η Αλληλεγγύη» .

Σκοπός ήταν η διάδοση της πληροφορίας, όσον αφορά τις υπηρεσίες που μπορούν να έχουν δωρεάν τα μέλη του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς (πρωτοβάθμια νοσηλευτική φροντίδα,  φυσικοθεραπεία, ομάδες δημιουργικής απασχόλησης, μετακίνηση  των ωφελούμενων από και προς την οικία τους), οι οποίες βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων και των άλλων μελών της οικογένειας.

Έπειτα, έγινε ενημέρωση για τις δράσεις του συλλόγου, τονίστηκε η αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας και οι συμμετέχοντες στη συνάντηση εξέφρασαν την επιθυμία για μελλοντική συνεργασία.

Το Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς είναι δομή της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου η οποία είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας  2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ – ΕΝΕΡΓΟΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.