Δικτύωση του ΚΗΦΗ Ν. Αγχιάλου με το Πολυδύναμο Κέντρο Βόλου του ΟΚΑΝΑ

Την Τρίτη 22/11/2022 η νοσηλεύτρια του Κ.Η.Φ.Η Νέας Αγχιάλου στο πλαίσιο της δικτύωσης και συνεργασίας του με τοπικούς φορείς πραγματοποίησε συνάντηση με στελέχη του Πολυδύναμου Κέντρου του ΟΚΑΝΑ Βόλου.

Πραγματοποιήθηκε αμφίδρομη ενημέρωση και πληροφόρηση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των δυο δομών και συζητήθηκε η δυνατότητα μελλοντικής συνεργασίας με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της ευρύτερης κοινότητας.

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Νέας Αγχιάλου στελεχώνεται από νοσηλεύτρια  και κοινωνικούς  φροντιστές, οι  υπηρεσίες που παρέχονται είναι η πρωτοβάθμια νοσηλευτική φροντίδα, ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη των ωφελούμενων και των φροντιστών και η φυσικοθεραπεία.

Το Πολυδύναμο Κέντρο ιδρύθηκε από τον ΟΚΑΝΑ με σκοπό την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων .Η διεπιστημονική ομάδα απαρτίζεται από ψυχίατρο, ψυχολόγο, κοινωνικό λειτουργό, κοινωνιολόγο και νοσηλευτή. Παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε όλες τις επιμέρους ομάδες εξαρτημένων ατόμων.

Για πληροφορίες που αφόρα το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Νέας Αγχιάλου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2428078182(Ώρες Επικοινωνίας :Δευτέρα –Παρασκευή7:00-15:00), ενώ για το Πολυδύναμο Κέντρο, στο τηλέφωνο 2421029456 (Ώρες Επικοινωνίας :Δευτέρα –Παρασκευη9:00-15:00).

Σημειώνεται ότι το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων είναι δομή της ΚΕΚΠΑ –ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α  «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.