Δυναμικό παρών” στα εγκαίνια του νέου Εκλογικού Κέντρου της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. Ιωνίας Βόλου

Δυναμικό ήταν το “παρών” των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στα εγκαίνια του νέου Εκλογικού Κέντρου της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. Ιωνίας Βόλου στη Λ. Ειρήνης 86 (φαρδύ) ενόψει των επερχόμενων Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Παρόντες ήταν ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και οι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Μαρτίου και Νίκος Παππάς.
Να διεκδικήσουν με όλα τα μέσα μία καλύτερη ποιότητα ζωής για τους Έλληνες πολίτες δεσμεύτηκαν στις ομιλίες τους οι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και έδωσαν στίγμα πολιτικής αλλαγής σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Με σαφή στόχο την ενίσχυση των νέων, την ανάπτυξη πολιτικών ανάσχεσης του braindrain για τη χώρα, την καθιέρωση καλύτερων συνθηκών εργασίας, την αύξηση μισθών ειδικά για το νέο εργατικό δυναμικό, οι Υποψήφιοι ανέφεραν ότι θα εργαστούν ακούραστα ο καθένας στον τομέα του για την προώθηση ευρωπαϊκών πολιτικών που θα στοχεύουν στην καλυτέρευση της καθημερινότητας των Ελλήνων και ευρωπαίων πολιτών.
Μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας ενόψει Ευρωεκλογών έδωσε με τη σειρά του Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος. Αναφέρθηκε στην δημοκρατική αξία του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς οι υποψήφιοι που συμμετέχουν σε αυτό δεν αποφασίστηκαν πίσω από «κλειστά γραφεία», αλλά από την ίδια τη βάση του κόμματος. Στη συνέχεια τόνισε ότι στην κρίσιμη καμπή που βρίσκεται η Ε.Ε., εν μέσω γεωπολιτικών εντάσεων, επιβάλλεται ως χώρα να έχουμε μια ουσιαστική και δυναμική παρουσία. Με Έλληνες ευρωβουλευτές που αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του ρόλου τους και γνωρίζουν σε βάθος τα εθνικά μας ζητήματα. Που θα εργάζονται μεθοδικά και αποτελεσματικά στην κατανόηση και ενσωμάτωση των εθνικών μας διεκδικήσεων. Που θα συμμετέχουν δυναμικά στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων ενισχύοντας έμπρακτα τον ρόλο και τη θέση της Ελλάδας ως υπολογίσιμο συνομιλητή και εταίρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.