Δύο νεαροί οι δράστες κλοπής φορτηγού και 2,5 τ. μέταλλο

Εξιχνιάστηκαν κλοπές από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου

Δύο νεαροί ηλικίας 20 και 17 χρονών, είναι οι δράστες δύο κλοπών που έγιναν πέρυσι στο Βόλο, όπως προέκυψε από την εξιχνίαση της υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Η Αστυνομία αναζητά τον τρίτο συνεργό τους, ενώ σε βάρος των δύο σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Από την εξέταση σε βάθος της υπόθεσης προέκυψε ότι οι δύο νεαροί με τον συνεργό τους το βράδυ της 24ης Απριλίου 2017 έκλεψαν από υπαίθριο χώρο στάθμευσης στην περιοχή του Παλαιού Λιμεναρχείο, ένα Ι.Χ. φορτηγό ιδιοκτησίας ενός 33χρονου.
.
Στη συνέχεια, με το κλεμμένο φορτηγό πήγαν σε επιχείρηση ιδιοκτησίας ενός 44χρονου, απ’ όπου έκλεψαν μεταλλικά αντικείμενα από χαλκό και μπρούτζο, συνολικού βάρους 2,5 τόνων, καθώς και μπαταρίες οχημάτων, συνολικού βάρους ενός τόνου.

Το φορτηγό είχε εντοπιστεί καμένο στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, ενώ οι δύο δράστες που έχουν ταυτοποιηθεί δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, για να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή των δραστών σε παρόμοια αδικήματα, καθώς και να ταυτοποιηθεί ο άγνωστος συνεργός τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.