«Έφυγε» από τη ζωή ο αδελφός του Κώστα Θεοδώρου, Κλεάνθης

Πένθος για τον πρόεδρο του Ορφανοτροφείου Βόλου

Από τη ζωή «έφυγε» σε ηλικία 70 ετών ο Κλεάνθης Θεοδώρου, αδερφός του προέδρου του Ορφανοτροφείου Βόλου Κώστα Θεοδώρου. Ο εκλιπών, όπως αναφέρει και σε σχετική ανάρτησή του ο κ. Κώστας Θεοδώρου, έδωσε μεγάλο αγώνα για τη ζωή, όμως δεν τα κατάφερε.

Ο Κλεάνθης Θεοδώρου διατηρούσε τον δικό του ξενώνα, το «Πέτρινο» στον δρόμο προς τη Μακρινίτσα.  Ο 70χρονος αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, παιδιά, αδέλφια, εγγόνια, συγγενείς και φίλους. Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη  και ώρα 10:30 το πρωί στον Ιερό Ναού Αγίου Νικολάου Πορταριάς.

Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 10 το πρωί, ενώ παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

Το αντίο του Κώστα Θεοδώρου στον αδερφό του

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε το πρωί ο Κώστας Θεοδώρου, θέλοντας να αποχαιρετήσει τον αδελφό του Κλεάνθη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σήμερα.

«Σήμερα έφυγε ο αδελφός μου Κλεάνθης πήγε να συναντήσει τον  πάτερα κ την μητέρα εκεί ψηλά. Ο Κλεάνθης είχε τον όνομα του παππού μου του πατέρα μου από την Κερασιά. Τον τελευταίο καιρό πάλεψε πολύ έδωσε αγώνα για την ζωή δεν τα κατάφερε όμως.  Αγωνιστής από μικρός δημιούργησε μια αξιόλογη οικογένεια. Ποσό δύσκολη μέρα να γράφεις για τον μοναδικό αδελφούλη μου», έγραψε ο Κώστας Θεοδώρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.