“Έφυγε” από τη ζωή ο Γιάννης Μολοχίδης

“Έφυγε” από τη ζωή, το βράδυ της Παρασκευής, ο επί χρόνια δημοτικός σύμβουλος και γνωστός Αρχιτέκτων Μηχανικός από τη Νέα Ιωνία Γιάννης Μολοχίδης. Ο εκλιπών άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε ηλικία 61 ετών, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Έχοντας διαγράψει μια μακρά πορεία στα κοινά της πόλης, ως δημοτικός σύμβουλος καθόταν στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου έως και πολύ πρόσφατα παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Οι παρεμβάσεις του για ζητήματα της πόλης είχαν πάντοτε στο επίκεντρό τους το κοινό συμφέρον.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 30/10 ώρα 12 απο τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στη Νέα Ιωνία.

Η εφημερίδα “Μαγνησία” εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Δήλωση Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου για το θάνατο του Γιάννη Μολοχίδη
Σε δήλωσή του με αφορμή τον θάνατο του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Μολοχίδη, ο Βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος αναφέρει

Σήμερα έφυγε ο σύντροφος Γιάννης Μολοχίδης. Η ζωή του, όλη η ιστορία της μεταπολιτευτικής περιόδου, γεμάτη αγώνες για δικαιοσύνη, αλληλεγγύη και πάντα στο πλευρό των εργαζομένων και της κοινωνίας. Η παρουσία του στην αυτοδιοίκηση τεράστια, άφησε πλούσια παρακαταθήκη για τη Νέα Ιωνία και το Βόλο. Η συμμετοχή του στην αριστερά και την πορεία της καθοριστική. Η νέα γενιά τιμά τον σύντροφο και θα συνεχίσει τον αγώνα του. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του.
Καλό σου ταξίδι σύντροφε

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.