Είδη πρώτης ανάγκης στην ΠΥ Μαγνησίας από την ΑΧΕΠΑ/Τμήμα HJ-13

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Κλιμάκιο από το Τοπικό Τμήμα HJ-13 Argonauts της ΑΧΕΠΑ με έδρα το Βόλο παρέδωσε στο Πυροσβεστικό προσωπικό του Νομού τρεις παλέτες νερά, μία παλέτα ισοτονικά ποτά,300 δόσεις κολλυρίου και ποσότητα κρέμας εγκαυμάτων.

Όπως σημειώνεται, η δωρεά έγινε: «Λαμβάνοντας υπόψη την μεγάλη μάχη, την οποία δίνει αυτές τις ημέρες και το Πυροσβεστικό Σώμα Μαγνησίας για την αντιμετώπιση των καταστρεπτικών πυρκαγιών που πλήττουν τη χώρα μας και εκτιμώντας την μεγάλη προσπάθεια που με περισσή αυταπάρνηση αυτό καταβάλλει για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας στις πυρόπληκτες περιοχές. 

Τα ανωτέρω παραδόθηκαν στην έδρα της Π.Υ. στον Βόλο παρουσία του Διοικητή κου Λιακόπουλου, του υποδιοικητή κου Ιερεμία και του προέδρου των Υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος Μαγνησίας κου Κουφογεώργου.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Τμήματος AHEPA HJ-13 Λάμπρος Βελούδος, ευχαριστώντας τις χορηγούς επιχειρήσεις: «Οι άνθρωποι της ΑΧΕΠΑ είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες σε όλους τους πυροσβέστες που καθημερινά δίνουν μάχη στο μέτωπο των πυρκαγιών και όχι μόνο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.