Έκκληση του Εσταυρωμένου για ζεστά μπουφάν, κάλτσες, παπλώματα και κουβέρτες

Αυξήθηκαν οι ανάγκες τις τελευταίες ημέρες

Αύξηση καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στην προσέλευση άπορων στο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας του Εσταυρωμένου, προκειμένου να παραλάβουν ρούχα και σκεπάσματα για τα μέλη των οικογενειών τους.

Όπως αναφέρει ο Εσταυρωμένος οι συνεργάτες-εθελοντές του Συλλόγου προσφέρουν με ευγένεια και αγάπη όλα εκείνα τα είδη που διαθέτει  η εκκλησιαστική κοινωνική δομή της Τοπικής Εκκλησίας, όπως: ενδύματα, υποδήματα, κλινοσκεπάσματα, είδη καθαριότητας, πάνες ενηλίκων και βρεφών, εσώρουχα, κάλτσες, είδη κουζίνας, βρεφικό γάλα, τρόφιμα, εφυαλωμένο νερό, βρεφικά καροτσάκια,  είδη μπεμπέ, βιβλία, οικιακές συσκευές, και πολλά άλλα είδη που προσφέρουν οι συμπολίτες.

Ωστόσο καταγράφονται και σημαντικές ελλείψεις, με αποτέλεσμα ο Εσταυρωμένος να απευθύνει έκκληση προς τους Βολιώτες για χειμωνιάτικα μπουφάν, φόρμες ανδρικές και γυναικείες, υποδήματα χειμωνιάτικα, υπνόσακους, φούτερ για όλες τις ηλικίες, παπλώματα, κουβέρτες, εσώρουχα, κάλτσες, προκειμένου να συγκεντρωθούν και να δοθούν σε όσους έχουν ανάγκη. Όλα τα παραπάνω είδη μπορούν είναι ελαφρώς μεταχειρισμένα, αλλά να είναι καθαρά και όχι φθαρμένα, σημειώνει ο Σύλλογος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παραδίδουν καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στο ΚΕ.Δ.Α.Β. -Θουκιδίδου 10, στον Βόλο, έναντι ΙΚΑ, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία (στο 2421310021) με τους συνεργάτες της βάρδιας (9:30 π.μ. – 12:30 μ.μ.).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.