Εκπόνηση χάρτη θορύβου του Βόλου και σχεδίου δράσης

Διαγωνισμός για έργο που αποσκοπεί στην αντιμετώπιση των προβλημάτων περιβαλλοντικού θορύβου

Ανοικτό διαγωνισμό, μέσω ΕΣΗΔΗΣ, άνω των ορίων, με σφραγισμένες προσφορές, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΘΟΡΥΒΟΥ (ΣΧΘ) ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΡΑΣΗΣ (ΣΔ)», της πράξης «Εκπόνηση Στρατηγικών Χαρτών Θορύβου (ΣΧΘ) και Σχεδίων Δράσης (ΣΔ) σε Πολεοδομικά Συγκροτήματα της Χώρας», προϋπολογισμού 253.350 € με ΦΠΑ 24%, προκηρύσσει το υπουργείο Περιβάλλοντος και ενέργειας.
Αναθέτουσα Αρχή είναι η Ειδική Υπηρεσία «Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Τομέα Περιβάλλοντος», ενώ περαιτέρω πληροφορίες είναι διαθέσιμες από την διεύθυνση www.eysped.gr.
Αντικείμενο της σύμβασης αποτελεί ο συντονισμός της εκπόνησης των Στρατηγικών Χαρτών Θορύβου (ΣΧΘ) στα πολεοδομικά συγκροτήματα Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Ιωαννίνων, Λάρισας, Βόλου και Ηρακλείου και της ανάπτυξης αντίστοιχων Σχεδίων Δράσης (ΣΔ), που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων περιβαλλοντικού θορύβου στις εν λόγω περιοχές, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Οδηγίας 2002/49/ΕΚ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
Συγκεκριμένα, το έργο αφορά στον συντονισμό του 4ου Κύκλου Χαρτογράφησης Θορύβου και ανάπτυξης Σχεδίων Δράσης 2022, ο οποίος προβλέπεται να εκπονηθεί σε τμήματα, και του Βόλου ανήκει στο «Τμήμα 5» . Στο πλαίσιο του συντονιστικού του ρόλου, ο ανάδοχος της παρούσας σύμβασης θα παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης στην παρακολούθηση υλοποίησης και την παραλαβή του αντικειμένου των συμβάσεων των ανωτέρω έξι τμημάτων. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται από την υπογραφή της μέχρι τις 30-06-2023.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.