Εκταφή του οδηγού που έπεσε με το αυτοκίνητο σε γκρεμό για νεκροψία

Εντολή για εκταφή του 61χρονου οδηγού που το πρωί της Πρωτομαγιάς πιθανόν από παθολογικά αίτια έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε σε γκρεμό 15 μέτρων, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, διέταξε ο εισαγγελέας, μετά από αίτημα της συζύγου και των δύο παιδιών του.
Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια του εκλιπόντα ζήτησε από τον εισαγγελέα να γίνει ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του και μετά την εξέλιξη αυτή η σορός θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, παρουσία ιατροδικαστή που όρισε η οικογένεια.

Ο 61χρονος, κάτοικος – εν ζωή – Φυτόκου, το πρωί της Πρωτομαγιάς κατευθυνόταν με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και συνοδηγό τη σύζυγό του, στα Χάνια, όταν στο ύψος της Πορταριάς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που έπεσε σε γκρεμό 15 μέτρων περίπου.
Αφότου στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του άτυχου 61χρονου, η κηδεία έγινε την επόμενη μέρα και, μετά το αίτημα της οικογένειας, θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθεί η αιτία που χάθηκε ένας άνθρωπος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.