Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής αύριο για Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο

Με θέμα την υποβολή πρακτικού κατακύρωσης του ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια με τοποθέτηση Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου για τις ανάγκες στολισμού της πόλης, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 188.852 € με Φ.Π.Α. 24%, συνεδριάζει εκτάκτως αύριο Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στις 13.00 στο Δημαρχείο Βόλου η Οικονομική Επιτροπή.

Το κατεπείγον της Συνεδρίασης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 έγκειται στο γεγονός της άμεσης ολοκλήρωσης των διαδικασιών για την εκτέλεση των έργων, ενώ η επιτροπή θα λάβει απόφαση για την έγκριση διενέργειας επαναληπτικού συνοπτικού διαγωνισμού ανάθεσης εκπόνησης της μελέτης με τίτλο “Συμπληρωματικές εργασίες Πράξης Εφαρμογής Νέων Παγασών Δήμου Βόλου”.

Σύμφωνα με την εισήγηση του πρώτου θέματος, στη διακήρυξη του δημάρχου για τον διαγωνισμό στις 4 Ιουλίου 2018, υπέβαλε προσφορά μόνο για εταιρία, που αφού κατέθεσε πλήρη φάκελο, κατακυρώθηκε σ’ αυτή ο διαγωνισμός για την προμήθεια με τοποθέτηση Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου για τις ανάγκες στολισμού της πόλης, ενδεικτικού συνολικής δαπάνης ύψους 179.409,40 € (144.685 € πλέον Φ.Π.Α. 24 % ύψους 34.724,40 €).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.