ΕΚΒ: Πέταξε τη μάσκα ο Γ. Κατρούγκαλος για το συνδικαλιστικό

Σε μνημονιακό εκπρόσωπο των συμφερόντων των δανειστών και των βιομήχανων μετεξελίσσεται –απροκάλυπτα πλέον- ο μέχρι πρότινος ασκών το λειτούργημα του «δικαστικού συνηγόρου των εργαζόμενων, Υπουργός Εργασίας κ. Κατρούγκαλος, ο οποίος, αδίστακτα πλέον, και μάλιστα δημοσίως (Κυριακάτικη συνέντευξή του στη Realnews) δεν αποκρύβει τα μύχια κυβερνητικά σχέδια για την απαξίωση και ολοκληρωτική διάλυση του Συνδικαλιστικού Κινήματος, διά του περιορισμού του οργανωτικού ρόλου του (κήρυξη απεργιών) και του οικονομικού του στραγγαλισμού!

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Βόλου «με τον τρόπο αυτό, ο συνομιλητής και συγκάθεδρος των δημίων των εργαζόμενων και των συνταξιούχων ετοιμάζει τη δεύτερη και σκληρότερη μνημονιακή «δόση» για να ξεπληρώσει τις ψήφους και την εμπιστοσύνη όσων πίστεψαν στις απατηλές προκλογικές υποσχέσεις του ίδιου και της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που όσο ακούει τον «επιθανάτιο ρόγχο» της, τόσο πιο επικίνδυνη γίνεται».

Το Εργατικό Κέντρο Βόλου διαβεβαιώνει τον …μέγα «μεταρρυθμιστή» του Εργασιακού/Ασφαλιστικού ότι η απάντηση που θα πάρει, λίαν συντόμως, από τους εργαζόμενους και τα Συνδικάτα θα είναι ανταποδοτική των οραμάτων και της… γενναιοδωρίας του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.