Έλληνας ομογενής δώρισε 2000 ευρώ στο Ορφανοτροφείο Βόλου

Σε μία ακόμη μεγάλη δωρεά προχώρησε σήμερα, σύμφωνα με τη Διοίκηση του Ορφανοτροφείου Βόλου ο Έλληνας ομογενής κ. Δημήτρης Χριστοφής με τη σύζυγο του Ina Seidel , που ζουν στη Γερμανία και είναι ιδιοκτήτες του ελληνικού εστιατορίου «ZUM GRIECHEN». Το ζευγάρι επισκέφθηκε σήμερα το Ίδρυμα και δώρισε το ποσό των 2000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Διοίκηση του Ορφανοτροφείου ο κ. Χριστοφής και η σύζυγός του από το 2014 βρίσκονται στο πλάι του Ιδρύματος και είναι ακούραστοι υποστηρικτές του .Όλα αυτά τα χρόνια κάθε φορά που επισκέπτονται την περιοχή,  επισκέπτονται και το Ορφανοτροφείο και προσφέρουν μεγάλα χρηματικά ποσά και είδη πρώτης ανάγκης .

«Το ίδρυμα μας έχει  περισσότερο ανάγκη από  χρηματικές προσφορές, ειδικά  σ αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε. Δεν ξεχνάμε ποτέ αυτούς τους ανθρώπους που προσφέρουν μέσα από την καρδιά τους. Ευχόμαστε υγεία, ευτυχία  και τους διαβεβαιώνουμε ότι η υποστήριξή τους είναι ανεκτίμητη για το ίδρυμα. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολυετή τους προσφορά, αγάπη και στήριξή τους», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Κώστας Θεοδώρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.