Ενεργοί Πολίτες Βόλου: Ελάτε να δημιουργήσουμε «το μονοπάτι της αισιοδοξίας»

Οι Ενεργοί Πολίτες Βόλου καλούν τις Βολιώτισσες και τους Βολιώτες τη Δευτέρα 27-6-2022 στις 19:00 στη γωνία του κολυμβητηρίου για να περπατήσουμε στη Γορίτσα και να σχεδιάσουμε «το μονοπάτι της αισιοδοξίας».

Μία από τις αποφάσεις της συνέλευσης των Ενεργών Πολιτών Βόλου αυτή την εβδομάδα ήταν η δημιουργία ενός μονοπατιού στο λόφο της Γορίτσας που θα ξεκινά από την πόλη και θα καταλήγει στα συρματοπλέγματα της τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ. Το μονοπάτι θα καθαριστεί, θα σηματοδοτηθεί, ενώ θα μπουν και ενημερωτικά μηνύματα. Κάποτε αισιοδοξούμε ότι θα φθάσει στην παραλία της ΑΓΕΤ και θα μπορούμε να κάνουμε μπάνιο χωρίς καύση σκουπιδιών. Στην υλοποίηση θα συμμετέχει και η καλλιτεχνική ομάδα της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ. Πρώτα όμως πρέπει να καθορίσουμε την ακριβή πορεία του πάνω στον λόφο. Για αυτό ελάτε να το κάνουμε όλοι μαζί!
Συνάντηση τη Δευτέρα 27-6-2022 στις 19:00 στη γωνία του κολυμβητηρίου Βόλου. Απαραίτητα: Αθλητικά παπούτσια, νερό, καπέλο και καλή διάθεση.

Σας περιμένουμε όλες και όλους

Ενεργοί Πολίτες Βόλου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.