Εντός του μήνα οι λογαριασμοί νερού Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου

Εντός του Ιανουαρίου θα επιδοθούν στους καταναλωτές οι λογαριασμοί ύδρευσης για το διάστημα Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, καθώς υπήρξε καθυστέρηση στον διαγωνισμό λόγω ενστάσεων, ενώ δεν θα υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση, καθώς η Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ έλαβε απόφαση ότι η έκδοση των λογαριασμών θα γίνει χωρίς τόκους.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Αριστ. Σαββάκης είπε ότι οι λογαριασμοί που έπρεπε να έχουν αποσταλεί τον Νοέμβριο ή Δεκέμβριο και αφορούν το β΄ και γ΄ τρίμηνο του 2017, θα σταλούν αυτές τις ημέρες στους καταναλωτές καθώς υπήρξε καθυστέρηση στον διαγωνισμό λόγω των ενστάσεων.
Οι καταναλωτές θα λάβουν τους λογαριασμούς μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ενώ τους επόμενους (για το δ’ τρίμηνο του 2017) κανονικά το Μάρτιο του 2018.

Νέες συμβάσεις κινητής τηλεφωνίας
Η Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ ενέκρινε ομόφωνα την ανανέωση της σύμβασης κινητής τηλεφωνίας για πενήντα συνδέσεις με την εταιρεία Vodafone. H ανανέωση είναι για δύο χρόνια ενώ για κάθε υπάρχουσα σύμβαση που ανανεώνεται ή νέα σύνδεση ορίζεται επιδότηση 162,2 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Η ΔΕΥΑΜΒ επίσης έχει το δικαίωμα αντί να προβεί στην απόκτηση συσκευών με επιδότηση, να ζητήσει το ποσό ως παροχή έκπτωσης. Ο κ. Σαββάκης πρότεινε και έγινε δεκτό να ζητηθεί η έκπτωση που προσφέρει η εταιρία και εκτιμάται ότι κυμαίνεται σε 9.000 Ευρώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.