Επιχείρηση του Λιμεναρχείου στο πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου

Μετά από διαμαρτυρίες περιοίκων για όχληση ομάδας ατόμων

Σε προσαγωγές και έλεγχο των στοιχείων περίπου 10 ατόμων, προχώρησαν σήμερα το πρωί λιμενικοί που έκαναν επιχείρηση στο πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου, μετά από παράπονα περιοίκων ότι μετέτρεψαν το χώρο σε στέκι και ενοχλούν κατοίκους και επισκέπτες του πάρκου.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, λιμενικοί διαφόρων υπηρεσιών έκαναν επιχείρηση σήμερα το πρωί, σε σημείο του πάρκου, μετά την καφετέρια «Αργοναύτης», που ομάδα περίπου 15 ατόμων διαφόρων ηλικιών έχουν μετατρέψει σε στέκι και ενοχλούν τον κόσμο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα άτομα που συγκεντρώνονται στο σημείο, ρυπαίνουν το χώρο με σκουπίδια, καταναλώνουν αλκοόλ, αφοδεύουν, στήνουν τελάρα και παίζουν χαρτιά και γενικά ενοχλούν τους ντόπιους και ξένους που κάνουν τη βόλτα τους.

Συμπολίτες που βρισκόταν στο πάρκο την ώρα εκείνη αναφέρουν ότι οι λιμενικοί, στη διάρκεια της επιχείρησης, έλεγξαν τα στοιχεία περίπου 10 ατόμων και προχώρησαν και σε προσαγωγές ατόμων.
Σημειώνεται ότι το Λιμεναρχείο σε επιχείρηση που είχε γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου 2016 στο συγκεκριμένο πάρκο είχαν συλληφθεί έξι για διακίνηση ναρκωτικών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.