Επικαιροποίηση στοιχείων ζητά ο Δ. Βόλου

Ενόψει της διακοπής αποστολής ειδοποιητηρίων ταχυδρομικώς

Ενόψει της διακοπής αποστολής ειδοποιητηρίων ταχυδρομικώς από το Δήμο Βόλου, καλούνται οι δημότες, μέχρι και την 30 Απριλίου 2024, να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στην πλατφόρμα Ψηφιακών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου, πατώντας τον σύνδεσμο https://volos.ctservices.gr/ και εν συνεχεία πατώντας «Είσοδο στις Υπηρεσίες» με τους κωδικούς TAXISNET. Στο μενού ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ και συγκεκριμένα στην Αίτηση λήψης Ηλεκτρονικού Ειδοποιητηρίου θα δηλώσετε:
• Email επικοινωνίας
• Αριθμό κινητού τηλεφώνου
Η αποστολή των ειδοποιητηρίων θα πραγματοποιείται με email και μήνυμα στο κινητό του δημότη, ώστε να εξαλειφθούν οι καθυστερήσεις στην λήψη του ειδοποιητηρίου που παρατηρούνται με την ταχυδρομική αποστολή ώστε ο δημότης να ενημερώνεται άμεσα για τις υποχρεώσεις του.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 2421350154,249,158,160 και 2421350108-113
Ο Δήμος Βόλου, επιχειρεί τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της σχέσης με το δημότη και προσδοκά στην ανταπόκριση των πολιτών. Ειδικά για κατηγορίες συμπολιτών μας, που δεν διαθέτουν εξοικείωση πρόσβασης ή και πρόσβαση στον παραπάνω τρόπο επικοινωνίας, θα ληφθούν ειδικά μέτρα και πρόνοια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.