Επίσκεψη στο Ορφανοτροφείο του Τμήματος Μαγειρικής Τέχνης του ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ

Το Ορφανοτροφείο Βόλου επισκέφθηκαν το πρωί ο εκπαιδευτής κ. Χρήστος Μπάρδας του τμήματος «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης», συνοδευόμενος από τους σπουδαστές του Α’ εξαμήνου, στο πλαίσιο του μαθήματος «Έλεγχος Εμπορευμάτων».
Η κ. Ελένη Τασιά τους καλωσόρισε στο χώρο και τους ενημέρωσε για τη λειτουργία του Ιδρύματος και εν συνεχεία ο αποθηκάριος κ.Γιάννης Μιχαλόποπυλος , τους ξενάγησε στις αποθήκες των ειδών πρώτης ανάγκης και τους ενημέρωσε για τον τρόπο φύλαξης καθώς και τον τρόπο εισαγωγής και εξαγωγής των εμπορευμάτων.
Τέλος ο κ. Μπάρδας και οι σπουδαστές ευχαρίστησαν τους υπεύθυνους για την ενημέρωση και την ξενάγηση και ευχήθηκαν καλή δύναμη στο έργο μας.
Η κίνηση “AGN” δίπλα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου

Στο μεταξύ, το μεσημέρι η κίνηση “agn- Μπορείς και εσύ το καλό να επιστρέφει” βρέθηκε δίπλα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου.
Η κ. Αγγελική Καστάνη, θυγατέρα της αείμνηστης Αναστασίας Αγεράκη -Καστάνη που τέλεσε επί σειρά ετών, Πρόεδρος στο Σωματείο της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Βόλου, συνοδευόμενη από την κ. Μαυραγιάννη Μαρία, επισκέφθηκαν τα παιδιά του Ιδρύματος , για να τους μοιράσουν δώρα, τα οποία συγκέντρωσε η κίνηση “agn” , «Μπορείς και εσύ το καλό να επιστρέφει» . Τα δώρα προέρχονταν από τοπικές επιχειρήσεις που ενίσχυσαν το έργο του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.