Επίσκεψη των ωφελούμενων του Κδαπ μεΑ Δήμου Βόλου

Στον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου

Οι ωφελούμενοι του Κέντρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με αναπηρία του Δήμου Βόλου στο πλαίσιο των καθιερωμένων δράσεων εξωστρέφειας επισκέφθηκαν σήμερα 9/4/2024 το Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου .
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «με την αξιόλογη παρουσία του κυρίου Χρήστου Στρατηγόπουλου Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου , του κυρίου Γίωργου Αθανασάκη Αντιπροέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου και της κυρίας Νιαβή Βίκυς μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου ενημερώθηκαν για τον ρόλο του δικηγόρου στην ζωή μας . Συγκεκριμένα ενημερώθηκαν πως σε μια δημοκρατική κοινωνία ο δικηγόρος έχει να επιτελέσει το ύψιστο λειτούργημα. Λειτούργημα που συνδέεται με την ανακάλυψη της αλήθειας και με την εφαρμογή των κανόνων του δικαίου και έχει να υλοποιήσει ένα έργο που στοχεύει στην υπεράσπιση των ατομικών ελευθεριών και των κοινωνικών δικαιωμάτων των πολιτών. Οι ωφελούμενοι είχαν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στο δικαστικό Μέγαρο και να δουν τις αίθουσες που πραγματοποιούνται οι δίκες . Τέλος είχαν την τιμή να τους μιλήσει ο εξαίρετος Πρόεδρος Πρωτοδικών Ηρακλής Νέτσκας για το ρόλο του δικαστή και του εισαγγελέα καθώς και για την διαδικασία της δίκης . Η υπεύθυνη της Δομής ευχαρίστησε από καρδιάς τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου και τον Πρόεδρο Πρωτοδικών για την εποικοδομητική εμπειρία που έλαβαν τα παιδιά καθώς και για την άρτια ενημέρωση .
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) Δήμου Βόλου αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ε.Ε και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027 και τελικό ανάδοχο την Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.