Επίσκεψη του Β΄ Υπαρχηγού του Λιμενικού Σώματος στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, στο γραφείο του στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, πραγματοποίησε σήμερα ο Β΄ Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Υποναύαρχος Φώτιος Κιάμος, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. (Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος), Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Νικόλαο Παπακωνσταντίνου.
Στην συνάντηση επιβεβαιώθηκε, ακόμα μία φορά, η άριστη σχέση συναντίληψης και συνεργασίας της Τοπικής Εκκλησίας με το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, και η διαχρονική πνευματική μέριμνα της Ιεράς Μητροπόλεως γι’ αυτό.

Δόθηκε, επίσης η δυνατότητα στον Μητροπολίτη, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Μητρόπολης, να εκφράσει την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη του στο Λιμενικό Σώμα της Πατρίδας μας, για το έργο του στην διαφύλαξη της ασφαλούς ναυσιπλοΐας στις ελληνικές θάλασσες και τον αγώνα του για την διάσωση ανθρώπων, που πέφτουν θύματα παράνομων κυκλωμάτων διακινητών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.